2,4 milijuna kuna za izradu projektne dokumentacije

Zagrebačka županija putem javnog poziva u vrijednosti 2,4 milijuna kuna sufinancirati će u 2020. godini troškove izrade projektne dokumentacije za projekte koji će se financirati iz europskih strukturnih i investicijskih fondova, programa EU i ostalih izvora. Javni poziv otvoren je do iskorištenja sredstava, a najkasnije do 30. rujna 2020. godine.

Prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog javnog poziva su gradovi i općine s područja županije te pravne osobe kojima je osnivač Zagrebačka županija i/ili grad i/ili općina na području Županije.

Izrada projektne dokumentacije neophodan je preduvjet za prijavu razvojnih i kapitalnih projekata na EU natječaje, a visina iznosa sufinanciranja utvrđivat će se sukladno indeksu razvijenosti jedinice lokalne samouprave. Svaki prijavitelj može prijaviti najviše 4 dokumenta za sufinanciranje, a maksimalan iznos potpore po jednom prijavitelju iznosi 280 tisuća kuna.

Tekst javnog poziva, upute za prijavitelje, potrebne izjave i prijavni obrasci nalaze se ovdje.

Prijava na natječaj vrši se elektronski, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom s naznakom „Prijava na javni poziv za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije u 2020. godini“ na vanjskom dijelu omotnice, na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za fondove Europske unije, regionalnu i međunarodnu suradnju, Ulica grada Vukovara 72/VI, 10000 Zagreb.