Novosti Sport Događanja

Sesar: Dobro smo se pripremili, ovo je putokaz kako moramo raditi

28.02.2020. / Damir Žbulj

Nakon što su prošle sezone čak dva puta bili bolji od Cibone, a ove u oba prijašnja susreta izgubili od aktualnog hrvatskog prvaka, košarkaši Gorice napokon su namjestili nišanske sprave te su borbenom partijom uspjeli doći do slavlja u Draženovom domu.

-->> [VIDEO] Sjajna Gorica 'skinula skalp' Ciboni u Draženovom domu!

Apsolutno zasluženo je Sesarova ekipa stigla do bodova...

“Ušli smo u utakmicu s previše respekta jer smo ove sezone već dvije utakmice izgubili od Cibone. Imali smo puno pogrešaka u tom nekom ‘radnom’ dijelu, međutim, kad smo u drugom poluvremenu ušli u ritam izgledali smo puno bolje. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i čestitam svojim momcima na pobjedi..."

U ovoj utakmici Gorica je pogodila 15 trica iz 27 pokušaja!

"Mislim da imamo dobru šutersku ekipu i samo je pitanje kad ćemo ispoštovati igru, kad god to napravimo dođemo do laganih poena. Mislim da je ovo putokaz momcima kako moramo raditi ove sezone," zaključio je trener Goričana.

Ova fantastična pobjeda najbolja je pozivnica za veliki okršaj u idućem kolu, kad u petak 6. ožujka od 18 sati u Gradsku sportsku dvoranu stiže vodeći Zadar.

“Velika pobjeda za nas. Nismo najbolje krenuli, ali igrali smo svoju igru i polako smo se vraćali. Kad smo stisnuli redove i pogodili neke šuteve zasluženo smo pobijedili," naglasio je Ivan Majcunić, jedan od junaka slavlja nad Cibonom.

 

Podijeli