Vijesti

2020 / Studentska referada – upute za studente

Studentska referada – upute za studente

13.03.2020

Poštovane studentice i studenti,

zbog trenutne situacije, a u skladu s Odlukom Vlade Republike Hrvatske i Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o obustavi nastave na razdoblje od dva tjedna, dostavljamo Vam upute i obavijesti o radu Studentske referade, Knjižnice i Čitaonice Veleučilišta Velika Gorica.

Zbog sigurnosnih razloga Studentska referada i Knjižnica neće raditi sa strankama, već će biti na raspolaganju studentima putem mail-a info@vvg.hr i telefona 01/6222-501.

 

  1. Upis ljetnog semestra akademske 2019./2020. godine studenti mogu odraditi putem Pretinca. Putem Pretinca potrebno je poslati zahtjev za upis višeg semestra, nakon što zahtjev za upis bude obrađen, na Pretincu će biti vidljiva ponuda i račun za plaćanje školarine. Nakon uplate i evidentiranja upisne rate u Pretincu, izvršen je upis u ljetni semestar.

Indeksi će se radi evidentiranja upisanog semestra, dostavljati u Studentsku referadu naknadno, a o terminima dostave indeksa studenti će biti pravovremeno obaviješteni.

U slučaju da studenti trebaju podnijeti molbu ili dostaviti potvrdu u svrhu umanjenja školarine, isto mogu učiniti na način da napisanu, vlastoručno potpisanu molbu ili skeniranu potvrdu, dostave putem mail-a na info@vvg.hr.

  1. U slučaju da je studentima potrebno izdati ovjerene Potvrde radi reguliranja statusa na drugoj ustanovu ili ostvarivanja drugih studentskih prava, iste mogu zatražiti slanjem zahtjeva na info@vvg.hr. Nakon ovjere, potvrda će im biti dostavljena putem mail-a.
  2. Tijekom ožujka neće se organizirati obrane završnih i diplomskih radova.

Molimo sve studente da redovito prate informacije postavljene na Pretinac i službene mrežne stranice Veleučilišta te da se pridržavaju svih dobivenih i objavljenih uputa. Odgovore na sva dodatna pitanja ili pojašnjenja studenti mogu dobiti putem mail-a info@vvg.hr i svaki radni dan od 9,00 do 16,00 sati na broj telefona 01/6222-501.

 

 

Skip to content