Novosti Sport Događanja

Vikend akcije u nešto drugačijem izdanju: Zaustavljalo se samo vozila koja su grubo kršila propise

23.03.2020. / Petar Brnada

Na velikogoričkim prometnicima i tijekom ovog vikenda provedena je još jedna akcija „Alkohol i opojne droge“ i „Brzina“ koja je rezultirala evidencijom 22 ciljana prekršaja.

Kako su nam priopćili iz PP Velika Gorica, svi zabilježeni prekršaji odnose se na prekoračenje brzine, dok na cestama nisu zaustavili niti jednog vozača pod utjecajem alkohola, a sve se s obzirom na epidemiju virusa provodilo na neuobičajen način.             

-Tijekom provođenja akcije nije se zaustavljalo vozila, jedino ona koja su grubo kršila prometne propise. Mjerila se brzina kretanja sa uređajima za mjerenja brzine kretanja vozila. Ophodnje su bile angažirane oko provjera za samoizolaciju, tj. osoba koje krše dobivene upute od nadležnih službi- kazali su iz policije. 

U vrijeme provođenja akcije nije se desila ni jedna prometna nesreća, a tijekom ostalog vremenskog perioda dogodile su se tri prometne nesreće od kojih je jedna sa lakše ozlijeđenom osobom. Ostale  dvije prometne nesreće rezultirale su samo s materijalnom štetom, izvijestili su iz policije.

Podijeli