Gorički stožer propusnice izdaje svakog dana od 8 do 20 sati

"Takva propusnica moći će se dobiti isključivo za opravdane potrebe(dostava hrane, potrepština ili lijekova članovima obitelji koji nisu u mogućnosti samostalno obaviti isto, a nalaze se u drugoj jedinici lokalne samouprave) i to u trajanju jednog dana" poručuju iz Stožera
stozer6

Odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite zabranjeno je napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Od ove zabrane postoje iznimke koje se navode po kategorijama, a za iste je potrebna ovjerena propusnica.

Iz navedene odluke poslodavci daju propusnice za; promet i kretanje nužno za opskrbu navedenih područja, dnevne migracije zaposlenih u službama bitnim za pružanje zdravstvene i veterinarske zaštite, dostavu lijekova i sanitetskog materijala, održavanje komunalne djelatnosti, vodoopskrbe i odvodnje, opskrbe plinom i strujom, zaštitarske službe, izvješćivanje javnosti, putovanje na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće te za žurne i operativne službe koje sudjeluju u sprječavanju širenja bolesti COVID-19.

Za stanovnike koji zahtijevaju hitnu medicinsku skrb propusnicu izdaje liječnik obiteljske medicine, dok lokalni stožeri izdaju propusnice za osobe iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Gorički Stožer iste će izdavati svakog dana od 8:00 do 20:00 sati u prostoru gradska uprave (Trg kralja Tomislava 34).

-Takva propusnica moći će se dobiti isključivo za opravdane potrebe(dostava hrane, potrepština ili lijekova članovima obitelji koji nisu u mogućnosti samostalno obaviti isto, a nalaze se u drugoj jedinici lokalne samouprave) i to u trajanju jednog dana- poručuju iz Stožera.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija