Novosti Sport Događanja

Sav prihod od prodaje slikovnice Pia Mia donirat će za obnovu Klaićeve bolnice

24.03.2020. / Petar Brnada

Potaknuti prizorima oštećenih bolnica, djece i majki na hladnom zraku, ekipa koja stoji iza slikovnice Pia Mia odlučila je cjelokupan profit 24 i 25. ožujka donirati Dječjoj bolnici Klaićeva kako bi zajednički, što prije, obnovili bolnicu te našim liječnicima i medicinskim sestrama poboljšali radne uvjete!

-Svima je jasna cjelokupna situacija u društvu. Moramo se oslanjati jedni na druge. Nakon ovog potresa koji je bio dovoljno jak da napravi veliku štetu po ionako već starim bolnicama odlučili smo se pokrenuti ovu mini-akciju u kojoj ćemo svu zaradu koju ostvarimo prodajom naše Pia Mie donirali Dječjoj bolnici Klaićeva. Naravno, mi ćemo tu dodati još neki svoj iznos bez obzira na to koliko primjeraka bude prodano- kazao nam je Mario Dilberović koji je s kolegicama i pokrenuo cijelu priču.

Kako nam je otkrio, jutros su odlučiti krenuti s time nakon jučerašnjih pregovora i razgovora kome bi to bilo najpotrebnije. Neki drugi poslovni subjekti pokrenuli su akcije za neke druge objekte pa su oni odlučili da se ne preklapaju s njima nego da doniraju za Klaićevu.

-Može nas se potražiti na društvenim mrežama, a isto tako i na piamia.hr. S obzirom na trenutnu situaciju s korona virusom nije moguće plaćanje pouzećem jer pošta to više niti ne pruža. Može se platiti direktnom bankovnom transakcijom, dobijete podatke za uplatu na račun putem bilo kojem mbankarstva ili direktno preko kartice- pojasnio je Mario.

Cjelokupan iznos od prodaje ide za pomoć Klaićevoj, a ekipa Pia Mie donirat će i poštarinu tako da će svi oni koji naruče dobiti slikovnicu u cijeni bez poštarine. Akcija traje još tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana.

Podijeli