Novosti Sport Događanja

Gradonačelnik Velikogoričanima: 'Budimo hrabri, zajedno ćemo ovo pobijediti, ostanite doma!'

25.03.2020. / Petar Brnada

Nakon potvrde prvih slučajeva zaraze korona virusom u Velikoj Gorici, svim građanima našeg grada putem Facebooka se obratio gradonačelnik Dražen Barišić koji je naglasio da se nalazimo u nestvarnoj, gotovo filmskoj situaciji koja od svih nas iziskuje puno odlučnosti, strpljenja i odricanja.

Gradski stožer po uputama Nacionalnog stožera poduzima sve moguće mjere u cilju zaštite stanovništva, a kao Grad osnovali su i Službu za nužnu pomoć našim starijim sugrađanima rekao je Barišić.

-Ovim putem zahvaljujem posebno medicinskom osoblju, ali i svima onima koji ulažu iznimne napore u očuvanje zdravlja i života naših ljudi. Upravo zato i mi svi moramo biti odgovorni i savjesni. Moramo prihvatiti sve donesene mjere i strogo ih se pridržavati jer jedino tako možemo pomoći. O tome ovise životi svih nas i životi naših najmilijih. Pozivam sve koji mogu- ostanite doma! Učinimo sve što je u našoj moći jer samo tako možemo zaustaviti širenje virusa, osigurati normalan rad zdravstvenog sustava i na kraj što prije krenuti u zdravstveni i gospodarski oporavak. Budimo hrabri, disciplinirani i zajedno ćemo ovo pobijediti- poručio je gradonačelnik Barišić.

Podijeli