Novosti Sport Događanja

FOTO Sanirano oštećenje cjevovoda, voda se vratila u sva naselja: 'Grad će funkcionirati što god da se dogodi'

26.03.2020. / Petar Brnada

Ekipe VG Vodoopskrbe sinoć su sanirale oštećenje magistralnog cjevovoda i omogućile svim građanima Velike Gorice opskrbu vodom.

Svim ekipama koje su tijekom cijelog jučerašnjeg dana intenzivno radile na popravku cijevi, zahvalio je gradonačelnik Dražen Barišić koji je poručio da će grad i sve gradske službe uvijek biti u funkciji, u svim okolnostima.

-Veliko hvala svima na požrtvovnom radu i uloženom trudu. Grad će funkcionirati što god da se dogodi- izjavio je gradonačelnik Barišić.

Galerija slika

FOTO Sanirano oštećenje cjevovoda, voda se vratila u sva naselja: 'Grad će funkcionirati što god da se dogodi' FOTO Sanirano oštećenje cjevovoda, voda se vratila u sva naselja: 'Grad će funkcionirati što god da se dogodi' FOTO Sanirano oštećenje cjevovoda, voda se vratila u sva naselja: 'Grad će funkcionirati što god da se dogodi' FOTO Sanirano oštećenje cjevovoda, voda se vratila u sva naselja: 'Grad će funkcionirati što god da se dogodi' FOTO Sanirano oštećenje cjevovoda, voda se vratila u sva naselja: 'Grad će funkcionirati što god da se dogodi'

Podijeli