Novosti Sport Događanja

Tijelo pronađeno u Strmcu Bukevskom pripada ubijenom mladiću (21) iz Zagreba

01.04.2020. / Petar Brnada

Tijelo koje je 28. ožujka pronađeno u Strmcu Bukevskom u rijeci Savi pripada 21-godišnjem muškarcu koji je ubijen na nasipu nedaleko Prečkog, potvrdili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke, prije osam dana, 23. ožujka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje tog ubojstva.

 -Sumnja se da je 7. ožujka 2020. godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznaje i pozvao ga da dođe na to mjesto. Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku- priopćili su iz policije.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli