Novosti Sport Događanja

S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi

06.04.2020. / Petar Brnada

Iako je epidemija koronavirusa većinu stanovništva jednostavno prisilila da ostanu u svojim domovima i dalje postoji veliki broj bolesnika kojima je tuđa krv neophodna da nastave sa svojim životom.

Velikogoričani to jako dobro znaju, pa su po dobrom starom običaju ponovno iznenadili odazivom na akciju dobrovoljnog darivanja krvi koju provodi gradski Crveni križ.

Doduše, ovog puta u nešto drugačijim i opreznijim okolnostima jer se sve odvija uz propisane mjere zaštite u cilju sprječavanja potencijalne zaraze koronavirusom, ali s ništa manje uobičajenog pozitivnog duha i entuzijazma Velikogoričana koji su tako još jedanput pokazali da imaju veliko srce. Koliko mare za one potrebite najbolje dočarava fotografija darivatelja ispred novih prostorija Crvenog križa u Cvjetnom naselju gdje se od jutros stvarao dugačak red građana koji su strpljivo čekali da daruju svoju krv.

-Goričani su poznati humanitarci, krv je neophodna za teške bolesnike, oni to znaju. Uz sve mjere zaštite, akcija uspješno ide- poručili su kratko iz Crvenog križa.

Akcija se nastavlja već sutradan, 7. travnja, od 12,00 do 17,50 sati, uz pauzu od 13,45 - 14,30 sati, a priliku da date krv imat ćete i u srijedu 8. travnja, od 13,00 - 18,50 sati, uz pauzu od 14,45 - 15,30 sati.

Galerija slika

S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi S oprezom i pod maskama, ali s jednakim entuzijazmom: Goričani se odazvali akciji darivanja krvi

Podijeli