Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

U Zagrebačkoj županiji nema novooboljelih

Testiranje na COVID
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
20.04.2020.
u 11:14

Najviše je slučajeva dosad zabilježeno u Velikoj Gorici, njih 38

Dobre vijesti stižu iz Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije Zagrebačke županije. Danas nema novozaraženih virusom COVID-19, tako da je ukupan broj trenutačno još uvijek 124. Do sada je, podsjetimo se, izliječena 21 osoba, a tri su preminule.

Najviše je slučajeva zabilježeno u Velikoj Gorici, njih 38 te 29 u Zaprešiću. U Svetoj Nedjelji ih je ukupno 16, Dugom Selu 14, a Ivanić-Gradu 11. Najmanje ih je, pak, u Samoboru, i to devet slučajeva, pet ih je u Svetom Ivanu Zelini, a po jedan je u Jastrebarskom i u Vrbovcu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije