Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turopolje

Vozio prebrzo pa teretnjakom usmrtio biciklista na cesti Velika Gorica - Sisak

Prometna nesreća biciklist preminuo mrtav
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.04.2020.
u 12:30

Do nesreće je došlo kada je 25-godišnji vozač kamiona prešao u suprotni smjer

Biciklist (67) poginuo je u nesreći koja se 20. travnja oko 20 sati dogodila na cesti Velika Gorica - Sisak kod nadvožnjaka Turopolje. Kako je utvrđeno očevidom kojeg su proveli policija i zamjenica ODO-a Velika Gorica, sumnja se da je nesreću skrivio 25-godišnjak.

On je upravljao teretnim vozilom te se kretao iz smjera Velike Gorice prema Sisku, te je najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine  prešao na lijevu stranu kolnika gdje je prednjim lijevim bočnim dijelom vozila udario u 67-godišnjeg biciklista koji se kretao iz smjera Buševca u smjeru Velike Gorice. Biciklist je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće.

Komentara 2

YU
YuBastards
13:13 21.04.2020.

Počivao u miru. Ali da pogodim, dotični biciklist se vozio usred noći, bez reflektirajućega prsluka, bez adekvatnoga prednjega i stražnjega svjetla i bez kacige? Ono.."ne bu mene", i "kaj će to meni" filozofija, je li tako?

JO
Jobra
15:31 21.04.2020.

Žao mi čovjeka naravno, ali kako se Biciklisti po Zagrebu voze, strava i užas . Njih barem 98%, uopće ne poštuju propise. Kad ti doleti iz ugla po nogostupu punom brzinom, i još dobiš srednji prst, jer nisi predvidio da će on ili ona doletjeti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije