preskoči na sadržaj

Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica

 > Naslovnica
Vijesti

Obavijest za roditelje vezano uz organizaciju nastave od 11.05.2020.

Autor: Snježana Ruklić, 7. 5. 2020.

Poštovani roditelji!

Prije svega lijep pozdrav svima. Zbog specifičnosti situacije u kojoj smo se svi našli došli smo u situaciju da u cilju zaštite zdravlja vaše djece, vas i učiteljica moramo uvesti male korekcije u organizaciji nastave produženog boravka. Pri organizaciji nastave vodili smo se uputama HZJZ i MZO-a. U mailu koji će vam uputiti učiteljice nalaze se i upute za roditelje pa vas molim da ih svakako pročitate.

U redovnoj nastavi neće se održavati dopunska i dodatna nastava, izvannastavne aktivnosti te nastava engleskog jezika i vjeronauka. Nastava engleskog jezika i vjeronauka odvijat će se i dalje na daljinu. Zbog takve situacije bio je potrebno uskladiti rad učiteljice u redovnoj nastavi sa radnim vremenom učiteljice u produženom boravku. Zato produženi boravak nije moguće održati do 16:30 (kao što je to bilo do sada) već će produženi boravak biti skraćen za 15 minuta i trajat će do 16:15. Nadamo se da ćete za to imati razumijevanja. Molimo vas da, ako je to moguće, djecu dovodite na nastavu u 7:30. Ako netko zaista ima potrebu dovesti dijete ranije, može ga dovesti u školu najranije u 7:15 kao što je to bilo i do sada (osigurat ćemo dežurstvo za tu djecu i djeca će biti zbrinuta prema uputama HZJZ).

Na mail ćete dobiti izjavu koju moraju potpisati oba roditelja, a izjava će se nalaziti i na web stranici škole.  Možete je isprintati i ispuniti kod kuće te u ponedjeljak donijeti u školu. Ako netko to nije u mogućnosti napraviti kod kuće, moći će izjavu potpisati u ponedjeljak kad dovedete dijete u školu. Napominjemo da nije potrebno donositi nikakvu potvrdu poslodavca.

Učenici prvog razreda ulaze u školu na glavni ulaz, a učenici drugog razreda na ulaz u školu iz parkirališta (ulaz za djelatnike). Molimo vas da se pridržavate uputa udaljenosti od barem 2 m u odnosu na drugu djecu i roditelje. Također vas molimo da zbog pojedinačnog ulaska učenika u školu imate strpljenja ako ćete morati pričekati koju minutu.

U jednoj grupi sa učenicima smiju boraviti samo dvije učiteljice. Zato učiteljica neće moći dovoditi učenike u više grupa jer bi to značilo da dio učenika ostaje sam i nezbrinut. Odlazak učenika iz škole organiziran je samo u jednoj grupi u 16:15 i nije moguć prije tog vremena jer roditelji ne smiju ulaziti u prostore škole osim u nužnim situacijama.

Ovaj način rada vrijedi u iduća dva tjedna, a nakon toga postoji mogućnost da će se mijenjati ukoliko se promijeni epidemiološka situacija u Hrvatskoj.

Unaprijed vam se zahvaljujem na vašoj suradnji i razumijevanju.

 

Ravnateljica i stručni tim škole

 

Izjava roditelja

Izjava skrbnika

Izjava o nemogućnosti potpisivanja izjave 








Info
 
E dnevnik

Dragi učenici, korisničko ime i lozinku dobit ćete kod svoje učiteljice ili razrednice.

Dragi roditelji, za uslugu eGrađani obratite se u najbližu poslovnicu FINE.

Priloženi dokumenti:
STATUT 2019.pdf
OTVORENI SAT 2324.xls

 
Dokumenti
 
Oglasna ploča
 
Obavijest

Poštovani roditelji,

na našu web stranicu stavljamo bilješke o aktivnostima i uspjesima naših učenika popraćene fotografijama. Ukoliko među vama ima roditelja koji ne žele da fotografije njihove djece budu u tom kontekstu objavljene, najljepše Vas molimo da se osobno javite u Pedagošku službu i osobno nas o tome izvijestite. Hvala.

 

e-mail:
os-eugena-kumicica@zg.t-com.hr;
ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr

MB : 80613269

OIB: 40011714464

TEL: 6221302, 

FAX: 6222029

Ime vlasnika računa : Grad Velika Gorica

Naziv banke: Erste

IBAN broj: HR66 24020061854100005

HR 64

Poziv na broj : 7803-14371-MB uplatitelja

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Eugena Kumičića Velika Gorica / J. Pucekovića 4, HR-10410 Velika Gorica / www.os-ekumicica-velikagorica.skole.hr / ured@os-ekumicica-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju