Novosti Sport Događanja

Ljekarne Zagrebačke županije goričkim klubovima donirale 25 beskontaktnih toplomjera

19.05.2020. / Petar Brnada

Svi velikogorički sportaši i sportašice koji su članovi gradskih klubova ubuduće će prilikom dolaska na treninge u gradsku sportsku dvoranu ili bazen trebati mjeriti tjelesnu temperaturu, a da bi sve to uspješno obavili pomogle su Ljekarne Zagrebačke županije s vrlo vrijednom donacijom.

Isporučili su, naime, prvo 20, a zatim još dodatnih pet beskontaktnih toplomjera za mjerenje tjelesne temperature koji su potom podijeljeni svim klubovima koji treniraju u dvorani.

Omogućit će to, kao što smo naveli, mjerenje temperature svim članovima kluba, voditeljima, trenerima i instruktorima prije treninga u sportskoj dvorani, ali i na gradskom bazenu koji je također zajedno sa gradskom dvoranom jučer otvorio svoja vrata.

-Mi jako dobro surađujemo s Velikom Goricom pa tako i s dvoranom i bazenom koji je oduvijek u našoj blizini i oni su zapravo naši korisnici. S obzirom na to mislim da je vrijeme da si međusobno pomognemo i tako je došla do te zajedničke inicijative o doniranju toplomjera. Mislim da su ljekarne u Gorici uvijek spremne na pomoć svima onima kojima treba te smo inače uslužni za sve potrebe naših korisnika- rekla nam je Zvjezdana Dobrinčić, ravnateljica Ljekarni Zagrebačke županije.

Ovu vrlo vrijednu donaciju pohvalio je i voditelj gradskog bazena Darko Ćopić kazavši da je stigla u pravome trenutku.

-Dobili smo jednu jako lijepu donaciju beskontaktnih toplomjera te nešto dezinficijensa koje smo podijelili svim klubovima tako da je svaki klub dobio jedan na poklon. To je za svaku pohvalu- kazao nam je Ćopić.

Foto: Ilustracija/HNK Gorica

Podijeli