Novosti Sport Događanja

Sretni - što vide jedni druge

19.05.2020. / Damir Žbulj

Sjajno je vidjeti kako se iz dana u dan sve više velikogoričkih sportašica i sportaša vraća u svoj normalni ritam treninga. Iako epidemiološke mjere popuštaju, još uvijek je sve podređeno koronavirusu i činjenici kako se i dalje treba paziti...

Trenerice i treneri postali su i 'majstori' za mjerenje tjelesne temperature, kao i za dezinfekciju i detaljno čišćenje sportskih rekvizita, lopti i prostorija u kojima borave.

Ipak, sve to podnose s osmijehom jer znaju kako su se napokon vratili zajedničkom radu i kako nam se život ipak u ovom trenutku vraća u neku normalu.

Nadamo se kako će to zaista i potrajati i kako više 'neće biti povratka na staro', odnosno kako više neće biti potrebno ponovno uvoditi mjere obrane od koronavirusa.

Sretni su i velikogoričke stolnotenisačice i stolnotenisači, koji su napokon iz spremišta mogli izvaditi stolove te su dobili priliku za treniranje.

Sličan je osjećaj bio i u Odbojkaškom klubu Velika Gorica...

"Nakon pauze okupili se sretni što jedni druge vidimo. Poštivajući sva pravila napravili dezinfekciju, izmjerili temperaturu i krenuli u nove pobjede," jasna je poruka trenerica i trenera. 

Sportskih natjecanja neće biti još neko vrijeme, no, korak po korak, sve će vjerujemo uskoro doći na svoje mjesto.

Karate je već godinama među najtrofejnijim velikogoričkim sportovima...

"Napokon trening u dvorani! Natjecatelji i trener jedva su dočekali! Nastavljamo samo jako..."

Hrvački Klub Velika Gorica 1991 je nakon dva mjeseca ponovno na okupu.

Prvi trening odradili su na otvorenom, ali i oni jedva čekaju da na strunjači pokažu ono što su naučili od svog trenera.

Podijeli