OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Preporuke MZO-a i Upute HZJZ-a za organizaciju rada od 25. svibnja PDF Ispis

skola  

Poštovani roditelji!
Na temelju novih Uputa HZJZ i Preporuka MZO omogućen je povratak u školu svim učenicima od 1. do 4. razreda. Roditelji više ne moraju potpisivati izjavu i mogu slati djecu u školu bez obzira na radni status.
"Rad u predškolskim ustanovama i školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštovanje ovih uputa smatra se jednako sigurnim za djecu i zaposlenike kao i rad od kuće odnosno ostanak kod kuće, te se omogućuje uključivanje sve djece u vrtiće i škole." (iz Uputa HZJZ)
Moguće je da se učenici uključe u grupe i naknadno, odnosno poslije 25. 5.

U vezi s povratkom učenika u školske klupe 25. svibnja 2020., Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavljuje i  odgovore na najčešća pitanja.   

Sve službene obavijesti objavit ćemo po završetku organizacije rada i svih potrebnih segmenata za neometano pohađanje nastave, u skladu s poštivanjem epidemioloških uputa.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...