Novosti Sport Događanja

Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga!

05.06.2020. / Petar Brnada

Gradska knjižnica Velika Gorica jutros je krenula s omiljenom proljetnom akcijom 'Sve za pet' u sklopu koje knjige iz otpisa prodaju za pet kuna, što nailazi na fantastičan odaziv građana.

I ovog puta nude zabavne naslove popularne beletristike, dječje knjige ili vrijedna stručna izdanja uz koje se možete zabaviti, naučiti nešto novo ili se jednostavno opustiti, a sve to iznimno privlači ljubitelje knjiga pa smo tako pred kućicom zatekli Velikogoričane svih dobnih skupina koji su došli pronaći poneko štivo za sebe ili za svoje najbliže.

A da Goričani zaista obožavaju ovu akciju najviše oslikava brojka prodanih primjeraka. Kako su nam rekli u kućici, u prvih 10 minuta otkako su otvorili prodali su čak 50-ak primjeraka, a u trenutku kada smo mi otišli od njih brojka prodanih djela popela se na više od 80.

-Kupio sam knjigu Divlji konj jer mi je to jedna od najdražih knjiga iz djetinjstva jer nosi jednu jako lijepu poruku u sebi i mislim da je to knjiga koju bi svi trebali pročitati- rekao nam je Hrvoje.

Kako je nastavio, malo mu je sve to skupa i nostalgično jer je tu knjigu prvo čitao kao lektiru, a onda jednom i u adolescenciji, a sada će i u odrasloj dobi.

-Knjiga je to za cijeli život. Jako sam zadovoljan akcijom, svake godine dođem pogledati što ima i svake godinu kupim poneku knjigu- otkrio nam je Hrvoje.

Uz desetak ljubitelja knjiga koji se u svakom trenutku vrte oko kućice i prekopavaju djela ne bi li pronašli nešto zanimljivo za sebe bila je i jedna naša sugrađanka koja je po knjige došla sa svojom malom djecom kako bi baš za njih pronašla nešto idealno.

-Kupila sam knjige za dječicu pošto će uskoro napuniti dvije godine pa su u fazi da su zainteresirani za knjigice. Obzirom da je akcija za pet kuna to je super, ja sam jako zadovoljna. Za sebe nisam ništa pronašla jer ja ne stignem čitati uz njih, pa sam za njih uzela knjige. Sve u svemu, akcija je super, vraćamo se svake godine. Trebalo bi je možda ponoviti i više puta kroz godinu- kazala nam je.

A vi još stignete pronaći nešto i za sebe. Kućica je otvorena: petak i subota 5. i 6. lipnja – 10.00 – 19.00 sati, ponedjeljak 8. lipnja – 8.00 – 14.00 sati, utorak 9. lipnja – 14.00 – 19.00 sati te srijeda 10. lipnja – 8.00 – 14.00 sati.

Galerija slika

Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga! Goričani pohrlili na akciju 'Sve za pet': U prvih 10 minuta prodano čak 50-ak knjiga!

Podijeli