Novosti Sport Događanja

FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica!

08.06.2020. / Petar Brnada

Spark je protekle subote poezijom, glazbom i ugodnim druženjem razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica, gdje je nastupao u sklopu Goričkih večeri 2020.

Gošća je bila naša sugrađanka, književnica Darija Žilić koja nam je recitirala svoje pjesme, a svirao je Siniša Belošević.

Članice ETNO udruge iz Kurilovca, Snježana Dianežević i Ankica Premužić, izvele su ulomak iz skeča „Nešto staro, nešto novo.“

-Veselo smo otpratili u mirovinu gđu Snježanu Špehar, koja je organizirala mnoga ovakva događanja na ovom mjestu… Piše nam jedna gledateljica programa: Jako ste nas razveselili. Tako nešto nam upravo treba, dašak svježine u ovo sumorno vrijeme svekolikog odricanja glede društvenih zbivanja. Opet samo pohvale, bravo Spark- poručili su Spark-ovci.

Galerija slika

FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica! FOTO Spark poezijom i glazbom razgalio sugrađane u Domu kulture Galženica!

Podijeli