Novosti Sport Događanja

Šiljakovina preokretom do slavlja nad braniteljima naslova iz Kravarskog, Breška liga seli u Hotnju

15.06.2020. / Damir Žbulj

Malonogometna uzbuđenja vratila su se i na Vukomeričke gorice! Siva čaplja u Kravaščice bila je prva postaja, a Gornji Hruševec još se jednom pokazao kao dobar domaćin. Brojni gledatelji uživali su u sportskim uzbuđenjima, a malonogometaši u sjajnoj atmosferi, dok su svi zajedno nakon toga posvetili međusobnom druženju, kojeg je nedostajalo proteklih mjeseci.

Sve je krenulo okršajem i 2:0 pobjedom Gornje Opatije nad Opatijom (Sečenj, Brajković), a završilo je velikim derbijem, u kojem je Šiljakovina preokretom stigla do 3:2 slavlja nad braniteljem naslova. Kravarsko je dva puta vodilo, ali nije izdržalo pritisak suparnika. Lučan te Ivan i Josip Rak osigurali su veliku pobjedu.

Pokupsko i Hotnja ponudili su pravu golijadu, koja je završila bez pobjednika 3:3. Šestak je postigao sva tri pogotka za Pokupsko, dok je Dumbović zabio dva komada, a Posavec jedan za Hotnju.

Gornji Hruševec je zahvaljujući dobio StrezojevoKuzmiću , a s identičnih 1:0 su Lijevi Štefanki, golom Čefka, svladali Novo Brdo, a Markuševec je pogotkom Bartolovića bio bolji od Lučelnice.

Huđber je dva puta tresao mrežu Kozjače za slavlje Velike Bune, dok je Dubranec golovima Galovića i Grdenića, također s 2:0, nadigrao Donji Hruševec.

Karavana Breške lige seli se U Hotnju na Grbavicu, a drugo kolo počinje u subotu 20. lipnja od 15 sati.

Dan kasnije igre se u Donjem Hruševcu, Krpičin grunt u nedjelju je domaćin trećeg kola...

Breška liga, 1. kolo:
Opatija - Gornja Opatija 0:2
Pokupsko - Hotnja 3:3
Gornji Hruševec - Strezojevo 1:0
Novo Brdo - Lijevi Štefanki 0:1
Lučelnica - Markuševac 0:1
Velika Buna - Kozjača 2:1
Donji Hruševec - Dubranec 0:2
Šiljakovina - Kravarsko 3:2

(Foto: Malonogometna liga Vukomeričke gorice)

Podijeli