Novosti Sport Događanja

Raspucano Turopolje na liderskoj poziciji, Šestok i Avramović 'kopirali' Kramarića

29.06.2020. / Damir Žbulj

Malonogometna liga Turopolja i Posavine imala je proteklog vikenda dvostruki program, a nakon zanimljivih utakmica odigranih u Donjem Podotočju, domaćin je bilo Jagodno, kao i onih u Lazini Čičkoj najzadovoljniji mogu biti momci iz ekipe Turopolja, koja je preuzelo vrh ljestvice.

Raspucani Turopoljci su prvo su sa čak 6:0 uvjerljivo nadigrali Lazinu Čičku, a onda su šest komada utrpali i Jagodnom. U subotu je dvostruki strijelac bio Mihanović, dok su po jednom precizni bili Herceg, Šejić, Blagušević i Perić, dok su u nedjelju Šejić i Herceg dva puta tresli protivničku mrežu, a Mihanović i Sudar postigli su svaki po jedan pogodak.

Kosnica je prvo s 2:0 dobila Jagodno, golovima Ivančića i Bogovića, te tako i privremeno zauzela prvu poziciju, no, u nedjeljnom programu Gornje Podotočje je s dva pogotka Harambašića slavio s 2:1.

 

Nakon pet odigranih kola minimalni zaostatak za liderom ima i Vukovina, koja je u subotu preokretom dobila Kuče. U 3:2 slavlje Karaula je bio dvostruki strijelac, dok je u osvajanje nova tri boda Matković ugradio jedan pogodak. U nedjelju je s 2:0 pala i Čička Poljana, precizni su bili Matić i Matković.

Ekipa iz Kuča je s dva zgoditka Milatovića u subotu minimalno (2:1) svladala Veleševec.

Bukevje je na terenu u Donjem Podotočju 'razmontiralo' Novo Čiče, za 6:0 zaslužni su bili četverostruki strijelac Šestok, koji se izgleda ugledao na hrvatskog reprezentativca Andreja Kramarića. Krama je ovog vikenda četiri komada utrpao Borussiji u Dortmundu, u velikom slavlju njegovog Hoffenheima. Desput je dodao dva pogotka.

Svoju pobjedničku seriju Bukevje je nastavilo i u Lazini, nakon 2:0 (Dianežević, Šestok) slavlja nad Drnekom, koji je ostao na dvije pobjede ostvarena u prva tri kola. U subotu ih je preokretom iznenađujuće svladao Veleševec s 2:1, golovima Dolačkog i Tačkovića. Njima su to pak jedini ovosezonski bodovi...

 

Poput Kramarića i Šestoka, raspoložen je bio i Avramović, koji je u 6:3 pobjedi Čičke Poljane nad Gornjim Podotočjem također upisao četiri pogotka. Kump i Jambrešić zabili su svaki jednom.

U nedjelju je Lazina Čička iskoristila domaći teren te je sa 6:2 protiv Mraclina stigla do prvog slavlja. Slivak je postigao hat-trick, a Đurašin, Britvec i Balenović zaokružili su njihovu premijernu ovosezonsku pobjedu.

Buševec je u subotu s 3:1 nadigrao Mraclin, golovima Rožića, Kovačevića, Stuparića, dok je u nedjelju protiv Novog Čiča dvoboj završio bez pobjednika 1:1 (Mikulić / Filipović)

Idući vikend na rasporedu je i Kup MNL Turopolja i Posavine, kojem će u subotu 4. srpnja domaćin biti Gornje Podotočje.

U nedjelju 5. srpnja igra se šesto kolo ligaškog natjecanja i to kod odlične Vukovine. U 15.30 program počinje utakmicom Drneka i Buševca, Veleševec igra protiv Bukevja, a Kuče imaju okršaj protiv Čičke Poljane. Domaćin igra veliki derbi s Kosnicom, vodeće Turopolje čeka izazov protiv Gornjeg Podotočja, Jagodno će odmjeriti snage s Mraclinom, dok je za kraj programa u 19.30 sati predviđen dvoboj Novog Čiča i Lazine Čičke. 

 

 

 

 

Podijeli