Nastavljena je tradicija odigravanja kvalifikacijskog turnira na kojem je 15.-16.06 sudjelovalo 20 momčadi, među kojima su Segesta, Međimurje i Sava ostvarili plasman na glavni turnir. Tamo ih je čekalo 29 pozvanih momčadi, tako da je na turniru po prvi puta sudjelovalo ukupno 49 momčadi. Među 10 europskih klubova po prvi puta se pojavilo ime torinskog velikana Juventusa. No, torinezi neće po dobru pamtiti svoj premijerni nastup s obzirom da su ih u polufinalu sa 1:0 nadigrali klinci iz RNK Split, inače kasniji pobjednici utješnog turnira, nakon što su bili bolji od „violica“ iz Maribora rezultatom 3:1. Za Juve tek treća utješna pozicija poslije pobjede od 1:0 nad Istrom.
U glavnom turniru broncu su oko vrata stavili riječki „moržići“ (prethodno eliminirani od „bilih tića“), a nakon što su sa čistih 3:0 nadigrali dobre goste, Sturm iz Graza, kojeg su pak prethodno zaustavili „lokosi“ iz zagrebačke Kajzerice.

U finalnoj utakmici „bili tići“ su bili vrlo uvjerljivi kontra „lokosa“ te se okitili naslovom pobjednika turnira poslije visokih 4:1. U junaka utakmice promovirao se sa dva gola Marin Ljubičić, inače i najbolji strijelac turnira, a pripomogli su mu Bijuk i Klarić, za konačno i veliko slavlje igrača koje je uspješno vodio trener Ante Bašić.
Treba napomenuti da je po prvi puta od održavanja turnira, ovaj 4. po redu, održan pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića.

V MEĐUNARODNI TURNIR LIMAČA „ALPAS CUP – UDARNIK 2014.“
U kvalifikacijskom dijelu ponovo se okupilo dvadeset momčadi, a šest najboljih pridružilo se eliti od 34 kluba koja su prethodno prihvatili turnirske pozivnice. Turnir se održavao paralelno sa svjetskim nogometnim prvenstvom u Brazilu pa je i slogan turnira bio – „Svijet u Brazilu, Europa u Kurilovcu“: Iz deset europskih zemalja u Kurilovec su pristigli Austria, Sturm, Tampa Brasov, Sparta, Juventus, OFK Beograd, Crvena Zvezda, Proleter, Igman, Željezničar, Maribor, Ilirija, Domžale, Bitola i Pecs.
Na turniru je sudjelovalo ukupno 50 klubova, a naslovom pobjednika po četvrti puta su se počastili limači zagrebačkog Dinama koji su, poslije regularnih 0:0, tek boljim izvođenjem deveteraca ipak savladali vršnjake iz praške Sparte. Sturm iz Graza se domogao treće pozicije zahvaljujući samo jednom golu koji je odlučio u srazu sa torinskim Juventusom.
I „dragovoljcima“ je jedan gol bio dovoljan za pobjedu nad konjičkim Igmanom i osvajanje prvog mjesta na utješnom turniru dok su „lokosi“ sa 2:1 nadigrali klince iz Stenjevca i osvojili utješnu broncu.
AC Sparta je u svojim redovima imala najboljeg strijelca turnira, Patrika Vydru, koji je postigao 10 golova, jedan više od Nzoganga Juniora iz Sturma te dva više od Lukasa Kačavende iz Kustošije.

VI MEĐUNARODNI TURNIR LIMAČA „ALPAS CUP – UDARNIK 2015.“
Ostat će zapamćen po najvećem broju momčadi koje su se prijavile za kvalifikacijski turnir, njih ukupno 24, koje su se kroz dva dana, 16. i 17.06. borile za osam pozicija na glavnom turniru. Tamo su ih 20. i 21.06. dočekale 32 pozvane momčadi, od kojih sedam iz inozemstva. Sa ukupnim brojem sudionika od 56 momčadi bio je to do tada najmasovniji turnir koji je okupio više od 700 dječaka i djevojčica u dobi od 11 godina..
Isto tako, turnir ćemo pamtiti po činjenici da se prvi put naslovom pobjednika utješnog turnira okitila jedna turopoljska momčad, naravno HNK Gorica. U poluzavršnici su Goričani izbacili velikog Hajduka, poslije regularnih 1:1 odnosno ukupnih 4:3 poslije izvođenja deveteraca, baš kao što je Bitola poslije identičnih 1:1 iznenadila Zadrane boljim izvođenjem deveteraca i ukupnih 4:2. U borbi za treće utješno mjesto Hajduk je potpuno nadigrao susjede iz Zadra sa visokih 4:0, a istim su rezultatom mali Goričani isprašili vršnjake iz makedonske Bitole i osvojili utješni turnir.
U glavnom je pak turniru polufinale ponudilo ponovo veliki okršaj Zvezde i Dinama, u kojem su sa minimalnih 1:0 slavili beogradski „petlići“, a istim su rezultatom „lokosi“ eliminirali susjede iz „ulice pjesnika“.
U borbi za 3. mjesto klincima iz „maksimirske šume“ bio je dovoljan samo jedan gol za pobjedu nad susjedima iz „ulice pjesnika“, a ista se rezultatska situacija ponovila i u finalu gdje su „lokosi“ pomalo neočekivano, ali zasluženo savladali beogradske „crveno-bele“

VII MEĐUNARODNI TURNIR LIMAČA „ALPAS CUP – UDARNIK 2016.“
Kvalifikacijski dio, sa nizom kvalitetnih momčadi, održan je 21.-22.06. uz sudjelovanje 20 aspiranata, od koji su Lučko, Križevci, Sesvete, Moslavina, Segesta i Rudeš ostvarili plasman na glavni turnir. Isti je održan 25.-26.06., a na kurilovečke travnjake te po prvi puta i na teren sa umjetnom travom, istrčale su ukupno 54 momčadi. Među njima i njih osam iz europskih zemalja te jedna, Bayswater, po prvi put u povijesti turnira iz daleke Australije.
Niz kvalitetnih i uzbudljivih utakmica viđen je u utakmicama utješnog turnira, u kojem su klinci iz Zadra osvojili broncu, a naslov pobjednika mali „dinamovci“ koji su u finalu nadigrali „međimurske lepe dečke“.
Riječki „moržići“ su u borbi za broncu na glavnom turniru bili bolji od „bilih tića“, dok je u završnoj utakmici „neočekivanih“ finalista momčad limača iz radničkog splitskog kluba zasluženo sa 2:1 porazila goste iz sarajevskog „Želje“ i ime svoga kluba upisala na listu pobjednika turnira.
Treneri su u „dream taem“ turnira uvrstili Adrijana Jagušića (najbolji strijelac sa 9 golova) i Vitu Čaića (oba iz Dinama), Vedada Alibašića (najbolji golman) i Davuda Alibašića (oba Željezničar), Josipa Vidakovića i Antonia Odžaka iz Splita te Ivana Srdoča iz Rijeke.
Turnir je privukao i adekvatnu medijsku pažnju te je po prvi puta promoviran u emisiji HRT-a „Dobro jutro, Hrvatska“, a isto tako i na Narodnom radiju te Sportskim novostima. Značajna reportaža o turniru objavljena je u dnevniku NOVE TV dok je medijsko pokroviteljstvo nastavio i City radio. Utakmice turnira bilo je putem leave streama pratiti u cijelom svijetu.
Turnir je obilježilo značajno sponzorstvo velikogoričke tvrtke RO Termo, vlasnika Daniela Belčevića, a pamtit će se i po besprijekornom suđenju mladih sudaca delegiranih od strane Nogometnog saveza Zagrebačke županije.