Novosti Sport Događanja

Bandić najavio povratak linije 330, od sutra ponovno vozi

30.06.2020. / Petar Brnada

Gotovo četiri mjeseca otkako je 'ugašena' napokon se vraća ZET-ova 330 "brza linija". Potvrdio nam je to u nedjelju na naš upit gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je u Gorici predstavljao kandidate svoje stranke za VI. izbornu jedinicu.

-Mi ćemo tu brzu liniju uvesti, to je sto posto. Ja ću nazvati gospođu Žgelu (op.a. direktorica ZET-a) i od srijede će ta brza linija biti u prometu- u svom nam je stilu, odrješito i samouvjereno u nedjelju navečer rekao Bandić, a kako on voli reći - Bandić obećao, Bandić napravio.

Da li je s tim odgovorom zatekao suradnike, nećemo u detalje, no nakon našeg razgovora čekali smo službenu informaciju ZET-a kojemu je bilo potrebno tek dva dana da nakon "šefove uredbe" se ispuni obećano.

- Linija će prometovati radnim danima te će dnevno ostvarivati više od pedeset polazaka u jutarnjim i popodnevnim satima. Raspored vožnji dostupan je na početno krajnjim stajalištima, a možete ga pročitati i ovdje. Povratkom linije 330 osigurana je kvalitetnija prometna povezanost Zagreba i Velike Gorice te je usluga javnog gradskog prijevoza još dostupnija našim korisnicima - poručuju iz ZET-a.

Tijekom dana bit će po 28 polazaka iz Velike Gorice te Zagreba na brzoj liniji koja povezuje dva susjedna, a čini se i prijateljska, grada. S obzirom na gradsku subvenciju ZET-u od 10 milijuna kuna godišnje, drugačije nije moglo niti biti.

Podijeli