OS Nikole Hribara - Velika Gorica

4. c u eTwinning projektima PDF Ispis

  eTwinning  

I ove školske godine moji učenici 4. c razreda i ja sudjelovali smo u nekoliko eTwinning projekata i događaja. Iako smo o našem sudjelovanju u projektima već pisali i o njima možete pročitati na stranicama naše škole, na kraju ove školske godine samo ćemo ih se prisjetiti.

Naša likovna skupina Mali čuvari Turopolja sastavni je dio Erasmus+ projekta Our culture – European heritage, pa smo i ove školske godine nastavili svoj rad u tom projektu. Sudjelovali smo u projektima: U svijetu likovnih umjetnika 2/art in my hearth, Književnik mog zavičaja, 100. dan škole, Svjetski tjedan svemira i Pipi Duga Čarapa. Svaki je projekt zanimljiv na svoj način i pobuđuje kod učenika interes za istraživanjem i stvaranjem.

Od jeseni krećemo u nove izazove, moji četvrtaši u peti razred, a ja s prvašićima u neke nove, možda još neistražene projekte.

                                                 Ksenija Petrlin-Jurić, mag. prim. educ.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (1).jpg

Slučajna slika

slucajna1.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...