Na MNT Božidar Vitez sudjeluje 15 momčadi

Nogometni klub Vatrogasac sutra organizira tradicionalni memorijalni malonogometni turnir Božidar Vitez na kojem će sudjelovati 15 momčadi
11 DSC_0953

Nogometni klub Vatrogasac sutra organizira tradicionalni memorijalni malonogometni turnir Božidar Vitez na kojem će sudjelovati 15 momčadi.

U klupskim prostorijama večeras je održan ždrijeb kojim je određeno kako će u skupini A igrati; Grale inžinjering, CB Vison, Trgovine Aldi i Delić project, skupinu B čine; CB Vuglec Matičević, Selnica, Svi smo mi crni i Asovi, skupinu C čine; Panadić sport, GČ Pleso, Outlet kućanske opreme Area i Zaručnički tečaj, dok će u skupini D igrati; GČ Rakarje, Španermen i Športska udruga Lekenik.

Prva utakmica na rasporedu je već u 9 sati kada se sastaju Grale inžinjering i Delić project, a razigravanje po skupinama na rasporedu je sve do iza 18 sati. Prolazak u četvrtfinale izborit će po dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine, koje će od 19 sati igrati nokaut fazu koja završava oko 22 sata kada je predviđena finalna utakmica.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija