Novosti Sport Događanja

Kuče ponovno slave trofej Kupa MNL Turopolja i Posavine

05.07.2020. / Damir Žbulj

Najtrofejnija ekipa Malonogometne lige Turopolja i Posavine u svoje će vitrine pospremiti još jedan pehar! Kuče su ligu osvajale svih pet puta, a sad su i u Kupu stigli do treće titule...

Prošlogodišnji pobjednici su u prvoj rundi bili slobodni, u četvrtfinalu su deklasirali Čičku Poljanu s 5:1, dok su u poluzavršnici s 5:2 nadigrali Turopolje, trenutno vodeću ekipu lige. Možda su slabije otvorili novu sezonu, ali su na kraju ipak pokazali kako imaju kvalitetu za najveće stvari.

U finalu je s druge strane terena bila ekipa Gornjeg Podotočja, a nakon regularnog vremena rezultat je bio izjednačen na 1:1. Hajduk je Kuče doveo u prednost, ali je Ćosić osigurao raspucavanje.

Više preciznosti i koncentracije u udarcima sa sedam metara imali su Kučani, koji su tako obranili prošlogodišnji naslov pobjednika Kupa MNL Turopolja i Posavine.

Gornje Podotočje je do finala stiglo pobjedama nad Lazinom, Kosnicom i Buševcem. Imali su i glasnu podršku publike, ali izgleda kako im je ipak ponestalo snage za posljednji korak prema trofeju.


"Tko god da je bio u Vukovini nije požalio. Odlična organizacija, vrhunska klopa, puno ljudi, a nogomet samo takav..."

"Na krilima sjajnog Zagorca i raspoloženog Hajduka ekipa Kuča je ipak slomila otpor mladih snaga Gornjeg Podotočja," poručili su organizatori, koji su pozvali na novo druženje u nedjelju na istom terenu u Vukovini, kad se ligaško natjecanje nastavlja utakmicama šestog kola...

Program u 15.30 sati otvaraju Drnek i Buševec, vodeće Turopolje igra protiv Gornjeg Podotočja, dok će Kuče ponovno odmjeriti snage s Čičkom Poljanom.

Kup MNL Turopolja i Posavine:

Drnek – Buševec 0:1
Bukevje – Kosnica 0:2
Lazina Čička - Gornje Podotočje 1:2
Novo Čiče - Jagodno 2:0
Turopolje - Vukovina 4:0
Veleševec - Čička Poljana 0:1

Četvrtfinale:
Mraclin - Buševec 2:2 (4-5 7m)
Gornje Podotočje - Kosnica 3:2
Turopolje - Novo Čiče 4:1
Kuče - Čička Poljana 5:1

Polufinale:
Gornje Podotočje - Buševec 3:2
Kuče - Turopolje 5:2

Finale:
Kuče - Gornje Podotočje 1:1 (4-3 7m)
(Hajduk/Ćosić)

 

Podijeli