Novosti Sport Događanja

Frendovi te zovu hodajući jukebox? Prijavi se na online glazbeni pub kviz!

06.07.2020. / Petar Brnada

Onaj si tip osobe koji čim otvori oči pali neki glazbeni program ili muziku na mobu? Iz svakog žanra znaš barem jednu pjesmu ili izvođača? Frendovi te zovu hodajući jukebox?

OK, ako se ne pronalaziš niti u jednoj od ovih loših fora, iz Goričkog kluba mladih te pozivaju da im se svejedno pridružiš na glazbenom pub kvizu koji će se održati u četvrtak, 9. srpnja u 20 sati.

Iako se glazbeni kviz prvotno trebao održati u Dobrom danu ipak će to biti putem aplikacije Quizizz.

-Do promjene je došlo zbog napredovanja COVID-19 situacije i nesigurnosti koju boravak na javnim i krcatim mjestima ulijeva, našim inače aktivnim, kvizašima. Time ujedno igrači neće moći igrati u većim grupama već svatko igra za sebe ili maksimalno u paru sa još jednom osobnom, kažu iz GKM-a.

-Prijave se i dalje šalju na mail gorickiklubmladih@gmail.com, datum ostaje četvrtak, 9. srpnja u 20 sati, a nagradu, penjanje na umjetnim stijenama za cijelu grupu, ukidamo, no to ne znači da će najbolja dva igrača ostati bez nagrade. Dvoje igrača koji ostvare najbolje rezultate na glazbenom online kvizu dobit će i te kako dobre utješne nagrade- poručuju iz Kluba Mladih.

Svatko igra sam za sebe, eventualno po dvoje. Kada im pošalješ mail dobit ćeš link i šifru za ulazak u aplikaciju.

Više o eventu možete pogledati na LINKU.

Podijeli