Novosti Sport Događanja

Kosnica drži korak za Turopoljem, Šestok iz Bukevja predvodi strijelce

06.07.2020. / Damir Žbulj

Nakon velikih uzbuđenja u Kupu na terenu u Vukovini nastavila se i Malonogometna liga Turopolja i Posavine, utakmicama šestog kola.

Ekipa Kuča je i nakon subotnje proslave trofeja imala dovoljno snage za sigurnu 3:0 pobjedu nad Čičkom Poljanom, dok su desetkovani finalisti iz Gornjeg Podotočja ipak bili lagani zalogaj za vodeće Turopolje, koje im je do vrha napunilo mrežu i slavilo sa 6:1, uz po dva pogotka Šejića i Cote te jednim Mihanovića i Blaguševića.

-->> Kuče ponovno slave trofej Kupa MNL Turopolja i Posavine

Kosnica je rezultatski 'pregazila' Vukovinu te je tako zadržala priključak i minimalni zaostatak za vrhom ljestvice. Horvat je dao dva komada, S. Ferenček, I. Ferenček, Ivanušec i Martinić tresli su mrežu za konačnih 6:0.

Sigurnu pobjedu upisalo je Bukevje, dva pogotka Šestoka i jedan Dianeževića bili su dovoljni za 3:0 slavlje nad Veleševcem.

Šestok je s devet pogodaka i prvi strijelac lige, dok Šejić iz Turopolja ima tek jedan manje i u drugoj polovici natjecanje očekuje nas i uzbudljiva borba za najboljeg topnika.

Buševec je s dva pogotka Bobesića te po jednim Klasnića i Tadića nadigrao Drnek i slavio 4:1.

Jagodno je upisalo prvi bod, nakon 0:0 remija s Mraclinom. Neodlučeno je završio i okršaj Lazina Čičke i Novog Čiča (Risonjić, Krlić, Filipović / Brdek 2, P. Đurašić)

Vodeće Turopolje je i dalje bez poraza, Kosnica ima bod zaostatak, a Bukevje tri boda manje od lidera. Kuče nakon osvajanja Kupa i slavlja u posljednjem kolu ponovno juriša prema vrhu...

U nedjelju 12. srpnja igra se sedmo kolo MNL Turopolja i Posavine, domaćin je Drnek, na travnatom tepihu s 'desne strane Save'.

Podijeli