Novosti Sport Događanja

Vatrogasci u Gorici uklanjali porušeno stablo, u Novom Čiču ispumpavali podrum

04.08.2020. / Ivana Ćurić

Unatoč obilnoj kiši i grmljavinskom nevremenu koje je jučer zahvatilo goričko područje vatrogasci su imali relativno mirno dežurstvo.

-Tijekom noći bile su tri intervencije vatrogasaca, od toga dvije su se odnosile na posljedice obilne kiše. Kolege iz DVD-a Novo Čiče prionuli su ispumpavanju podruma obiteljske kuće u Novom Čiču, na toj intervenciji bilo ih je četvero te su pri izlasku na mjesto događaja s kombi vozilom uz pomoć potopne pumpe izbacili vodu iz podruma. Vatrogasci JVP Gorica u samom gradu imali su jednu intervenciju i to je bilo uklanjanje stabla s ceste u Ulici kralja Stjepana Tomaševića-rekao nam je Ivica Maceković, zapovjednik JVP Velika Gorica.

U vezi plavljenja podruma kuće u Novom Čiču na društvenim mrežama osvanula je i jedna objava kojom se vlasnik zahvaljuje vatrogascima iz Novog Čiča na brzoj pomoći.

-Zahvaljujem se ljudima koji zbog mog nemira nisu mogli mirno odspavati ovu noć. Te su proveli svoje vrijeme u pomoći nekome tko im nije od ikakvog značenja. Hvala sto nisu i oni prespavali moj poziv i ipak su došli i pomogli koliko god su mogli. Smatram da zaslužuju i vise od "Hvala". I isto tako smatram da je ovo najmanje sto mogu učiniti u znak zahvalnosti, jer zbog skromnosti i sok su odbili -poručio je Igor R. vatrogascima koji su izašli na intervenciju.

 

(foto: DVD Novo Čiče)

 

Podijeli