Novosti Sport Događanja

Prelec i Grlić više nisu treneri Istre

15.08.2020. / Damir Žbulj

Odličan posao odradili su Ivan Prelec i njegov pomoćnik Damir Grlić Cico na klupi Istre 1961, u nemogućim uvjetima i s limitiranim igračkim kadrom uspjeli su izboriti kvalifikacije i u dvije utakmice s riječkim Orijentom spasiti Puljanima prvoligaški status, no, svoj trenerski posao na klupi Žuto-zelenih neće nastaviti...

Opcija u ugovoru na još godinu dana nije im produljena i 'španjolski vlasnici' iz grupacije Baskonia - Alaves odlučili su kako će u novoj sezoni klub u HT Prvoj ligi voditi neko drugi.

Prela i Cico vodili su Istru u 43 službene utakmice, a profesionalni izazov potražit će u nekoj drugoj sredini, nadamo se gdje će imati puno bolje uvjete za rad.

Za prekid suradnje saznali su putem maila i objave na društvenim mrežama: "Ovim putem iskreno zahvaljujemo Ivanu i stručnom stožeru na vrlo predanom radu, trudu i podršci. Puno sportskog uspjeha, zdravlja i sreće u budućnosti!"

U prvom kolu nove prvoligaške sezone Istra 1961 s desetkovanom ekipom gostuje na Poljudu kod Hajduka, a velikogorički nogometni treneri krenuli su u potragu za novim poslom.

(Foto: NK Istra 1961)

 

Podijeli