Novosti Sport Događanja

Velikogorička veza: Špikić zabio prvijenac - Dvorneković asistirao

15.08.2020. / Damir Žbulj

Talentirani Dario Špikić ugradio je u slavlje u Varaždinu svoj prvi pogodak u dresu Gorice! Domaći dečko iz Kurilovca, koji je nakon omladinske škole Dinama i Hajduka početkom ove godine stigao u redove turopoljskog prvoligaša, predugo je čekao na svoj prvijenac...

"Iskreno, predugo sam čekao na ovaj gol i naravno da sam jako sretan što sam konačno zabio. Prije svega sam, naravno, sretan zbog igre cijele momčadi i ovako lijepe, uvjerljive pobjede, ali puno mi znači i taj prvi gol," istaknuo je mladi 21-godišnji ofenzivac, koji je poentirao na nesebično dodavanje još jednog Velikogoričana, legende turopoljskog nogometa, Matije Dvornekovića.

-->> [VIDEO] Pjesma na otvaranju sezone u Varaždinu

Gorica je na kraju napunila mrežu Varaždinaca...

"Ovo je zapravo i naš cilj, pobjeđivati na ovakav način u utakmicama poput ove. Klub ima izuzetno visoke ciljeve, ambicije su visoke, a mi moramo i dalje vjerovati u sebe, ići u ovom ritmu iz utakmice u utakmicu i napraviti sve da ostvarimo sve te ciljeve. Uvjeren sam da to i možemo, da smo spremni za velike stvar," naglasio je Špika. 

Prema aktualnom stanju na otvaranju sezone Goričani su na prvom gostovanju opravdali ulogu favorita, a utakmica u drugom kolu, u subotu 22. kolovoza u Koprivnici protiv Slaven Belupa, bit će puno teži ispit trenutnih mogućnosti Dambrauskasove momčadi.

(Foto: HNK Gorica)

Podijeli