Novosti Sport Događanja

GK VG Limači s veseljem i optimizmom kreću u novu sezonu: Zajedno smo pobjednici!

20.08.2020. / Damir Žbulj

Kao i svih prethodnih godina početkom rujna počinje nova sezona sportske škole za djecu predškolske i školske dobi kluba GK VG LIMAČI.

Programi počinju u četvrtak 3. rujna, a sezona će se održati prema mjerama propisanim od strane HZJZ u tri dobne kategorije.

U programu 'sportski vrtić', za djecu od 3 do 5 godina, program 'škola sportova' za djecu od 5 do 7 godina te program 'sportska gimnastika + škola sportova', za one od 7 do 13 godina.

"Sve aktivnosti, kao i prošlih deset godina, provode se u dvorani OŠ Eugen Kumičić i za rad s djecom zaduženi su profesori i profesorice kineziologije, koji godinama kvalitetno i marljivo rade posao s djecom na bazi Univerzalnoga sportskog programa," poručio je mag. cin. Ivan Kelava iz GK VG LIMAČI.

Noviteti u nadolazećoj sezoni su nova sportska oprema, sprave, rekviziti i pomoćna tehnička sredstva.

Za svakog novog člana provode se probni treninzi kako bi se izvršila adaptacija djeteta na grupu, drugu djecu, trenere i koncept treninga. Potrebno je najaviti svoj dolazak radi cjelokupne organizacije treninga i broja djece koji je ograničen po grupama, odnosno programima.

 

Za svako dijete je osiguran paket nagrada, od zasluženih diploma do zlatnih medalja.

"S veseljem i optimizmom ulazimo u novu sportsku sezonu koja će biti puna izazova, ali uz kvalitetnu suradnju s roditeljima smatramo da smo zajedno pobjednici," dodao je Kelava.

Podijeli