Novosti Sport Događanja

Vlatko Martinović donio slavlje Kurilovcu na otvaranju trećeligaške sezone

23.08.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca savršeno su otvorili novu trećeligašku sezonu, domaćom pobjedom nad Trešnjevkom! Iako je konačni rezultat bio puno bolji od prikazane igre, pamtit će se odlučujući pogodak Vlatka Martinovića i važna tri boda prije novih izazova za ekipu Perice Vidaka.

Martinović je ovog ljeta pojačao ekipu s Udarnika, u igru je ušao sredinom drugog poluvremena umjesto Hodaka, a desetak minuta prije kraja zabio je za minimalnih, ali dovoljnih 1:0.

Ponovno se iskazao vratar Jan Paolo Debijađi, kojem također ide dio zasluga za ovo uvodno slavlje.

Vidak je u prvom kolu nije mogao računati na Grdenića, Tramontanu i Matoša, dok se u samom finišu prvog poluvremena ozlijedio Ivan Rajić i zbog hematoma će sigurno neko vrijeme biti van stroja.

U početnoj postavi bili su Debijađi, Josip Marinić, Mijo Šarić, Mate Tominac, Luka Sedlaček, Filip Hodak, Luka Mandura, Petar Lucijan Čurek, kapetan Mislav Čunčić, Marko Muhar i Rajić, kojeg je zamijenio Noa Kovačić. Priliku su u nastavku dobili još i Filip Dianežević (Tominac 55') te Marin Sudar (Mandura 66'), dok su prvi ovosezonski dvoboj 3. HNL Središte s klupe odgledali David Petar Buđak, Antonio Ćosić i Karlo Althaller.

Utakmica je odigrana s gledateljima na tribinama, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Zbog pojave koronavirusa u redovima Jaruna i Vrbovca njihove utakmice su odgođene i veliko je pitanje kako će niželigaška sezona u Hrvatskoj izgledati ove jeseni...

U drugom kolu, 29. kolovoza, Kurilovčani igraju u Sisku kod Segeste.

Podijeli