Novosti Sport Događanja

FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci

03.09.2020. / Petar Brnada

Na jezeru Čiče, kojemu sve češće tepamo 'Turopoljsko more' vatrogasci JVP Velika Gorica bili su domaćini i sudionici obuke na koju su pristigle i njihove kolege iz Slavonije i Dalmacije.

Riječ o obuci za rad s flood pumpom HydroSub 60 koja zbog odličnih tehničkih performansi može crpiti do 20 000 litara vode u minuti!

-Kroz obuku smo pripremljeni za rad i održavanje pumpe i njene dodatne opreme. Ova flood pumpa je prvenstveno namijenjena za djelovanja u sanacijskom dijelu zadaća nakon poplava, dakle za izbacivanja velikih količina vode. Obzirom na dosadašnja iskustva s poplavama, znanje i oprema koju možemo koristiti sada su vrlo korisni, no nadamo se da do toga neće ni doći- poručili su vatrogasci JVP Velika Gorica.

Po završetku obuke zahvalili su tvrtki Vatropromet, specijaliziranoj za vatrogasnu opremu, na prenošenju znanja i izdvojenom vremenu, kao i svojim kolegama iz JVP Požega, JVP Metković i JVP Omiš koji su bili sudionici ovog događaja.

Galerija slika

FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci FOTO Na 'Turopoljskom moru' obučavali se gorički, dalmatinski i slavonski vatrogasci

Podijeli