Novosti Sport Događanja

Hat-trick Mlinarića u velikom slavlju Turopoljca, Lomnica 'sredila' Vinogradar

11.09.2020. / Damir Žbulj

Nogometaši Lomnice odlično su odradili domaći dvoboj s Vinogradarom, donedavnim trećeligašem, koji je nakon preranog odlaska 'gazde' Ivana Rubinića pronašao mjesto u ovom rangu natjecanja.

Gosti su čuvali svoju mrežu do početka drugog poluvremena, kad je Marin Ćurić pogodio za početnu prednost. Ćurić je u nastavku i ušao u igru...

Konačna odluka pala je u zadnjoj minuti, a poentirao je još jedan 'džoker s klupe', Ivan Baf.

Za Lomnicu su igrali Pogledić, Jeđud, Gršić, Dijanežević, Štuban, Arbanas, Bedeković, Dittrich, Jukić-Sunarić, Bubalo i Grgić, a s klupe su priliku dobili, uz junake pobjede Ćurića i Bafa, još i Dilberović, Čolić i Posavec.

U idućem kolu Lomnica gostuje kod Dinama u Jakovlju, u nedjelju od 17 sati.

Ban Jelačić je u Vukovini ugostio lidera iz Kerestinca, ali nije uspio iznenaditi. Iako su domaći rano stigli do prednosti, već u petoj minuti je Josip Mihanović bio strijelac, izdržali su do posljednjih pola sata. Prvo je Ivanović poravnao, a u 73. minuti je Dino Škarica donio potpuni preokret. TOP je i dalje vodeći sa svih pet pobjeda, a jedini još takav učinak ima i Samobor.

NK Ban Jelačić: Sakač, Rovišan, Mihanović, Harambašić (Pajdić 68'), Nikić (Godinić 78'), Miletić, Čumpek, Matić, Smolković, Prizmić, Krasnić (Jambrešić 51').

U idućem kolu igra se još jedan veliki susjedski turopoljski derbi, jer Ban Jelačić dolazi na Zvrnik u goste Buševcu.

-->> Mraclin golovima Kosa i Jurića uzeo bodove u Buševcu, na Zvrnik u nedjelju stiže Ban Jelačić

Turopoljac je pod vodstvom Milana Marinića na svom terenu deklasirao Slogu. Gosti iz Križa morali su čak pet puta vaditi loptu iz mreže, a sve je krenulo već u devetoj minuti, nakon što je precizan bio Josip Mlinarić. Isti igrač poentirao je i poslije isteka prvih pola sata igre, a u samom finišu prvog dijela kompletirao je svoj hat-trick. Na odmor se odlazi s velikih 4:0, jer je vratara gostiju matirao i Mario Matasić. Kučani su u nastavku rutinski utakmicu priveli kraju i devet minuta prije kraja preko Adriana Perića postavili na konačnih 5:0.

NK Turopoljac: Kovačić, Martinić (S. Rak 55'), Dejanović (Šutalo 55'), Horvat, Šestok, Paradžik, Bušić (Halilić 46'), Avramović, Mlinarić (Klenović 70'), Perić, Matasić (Jaki 46')

Klas je i nakon petog kola ostao bez bodova, ali je ponovno pružio puno bolju partiju nego na samom otvaranju sezone. U Mičevec je stigao trećeplasirani Dinamo iz Jakovlja i za pobjedu se ipak morao pomučiti. Gosti us preko Trbušića imali dva gola prednosti sve do završnice, kad je Antonio Kundih smanjio zaostatak i unio malo nervoze u redove Dinamovaca. Ipak, senzacija je izostala...

Ekipa iz Mičevca u subotu gostuje kod Naftaša u Ivanić-Gradu.

Mraclin u nedjelju od 17 sati na svom travnjaku dočekuje Rakovi Potok, Turopoljac u isto vrijeme gostuje kod Vatrogasca u Zdencima Brdovečkim, uz organizirani prijevoz za sve zainteresirane navijače. Polazak autobusa ispred kluba je u 15 sati, a cijena je 50 kuna.

Lomnica igra u Jakovlju kod Dinama. U Buševcu se igra veliki derbi Poleta i Jelačića...

(Foto: NK Turopoljac)

Podijeli