Vijesti

2020 / Dragi studenti, dobro nam došli!

Dragi studenti, dobro nam došli!

17.09.2020

Dragi naši sadašnji i budući studenti,
želimo vam srdačnu dobrodošlicu na Veleučilište Velika Gorica. Raduje nas da ste odabrali upravo neki od naših studijskih programa, te vjerujemo da ćete svojim stečenim znanjima i kompetencija opravdati svoj izbor. Isto tako, studentima koji upisuju višu godinu studija želimo uspješan nastavak studiranja.
Iako nas i dalje u našoj svakodnevici ipak koče pravila kojih se zbog pandemije koronavirusa moramo svi pridržavati, Veleučilište Velika Gorica nastojat će, baš kao i do sada, održavati kvalitetu studija koju svi vi zaslužujete, i to u skladu s propisanim protuepidemijskim mjerama.
Nastava za polaznike prve godine preddiplomskih stručnih studija počinje u utorak 29. rujna 2020. Za naše nove studente u prvom tjednu nastave bit će organizirana uvodna predavanja na kojima će biti upoznati sa svojim obvezama vezanim uz provedbu nastave.
Studentima druge i treće godine preddiplomskih stručnih studija nastava počinje u ponedjeljak 28. rujna 2020.
Studentima specijalističkih diplomskih stručnih studija nastava počinje u ponedjeljak 12. listopada 2020.
Detaljniji opis vezan za studiranje i pridržavanje epidemioloških mjera možete pročitati u Uputama za održavanje nastave u zimskom semestru akademske 2020./2021. godine Veleučilišta Velika Gorica koje se nalaze na našem Pretincu.

I na kraju, još samo nekoliko dana i neki od vas će započeti, a neki samo nastaviti vaš studentski život.
Neka vam dani koji su pred vama donesu uspjeh i sreću.

Vaše Veleučilište Velika Gorica

Skip to content