Obavijesti

Sport

Komentari 0

PPD Zagreb iz susjedstva doveo 'velikogoričkog Zlatka Horvata'

PPD Zagreb iz susjedstva doveo 'velikogoričkog Zlatka Horvata'

Zagreb je iz Gorice uzeo Ivana Laljeka (28), za početak na jednu godinu uz mogućnost produženja za još dvije. Iako je realno prerastao hrvatske parkete puno prije, ostao je u Gorici 18 godina, pa otuda i nadimak "velikogorički Zlatko Horvat"

VIDEO

Filip Vistorop očito nije taj, Aleks Vlah jednu utakmicu ne skida trenirku, drugu igra najviše, Luka Mrakovčić iz nekog je razloga postao tek treća opcija s najmanje minuta makar je njegova igra "na glavu" mogla pomoći barem protiv Vardara. Igor Vori ima tri srednja vanjska, a da ne zna još što i kako s njima, pokazao je i protiv Kiela kada je izrotirao svu trojicu u prvih 20 minuta. U kojima je Kiel riješio sve u Areni.

POGLEDAJTE VIDEO: Zagreb predstavio Vorija

Pokretanje videa...

Vori na predstavljanju u PPD Zagrebu 04:30

Pa zato stiže četvrti. Zagreb je iz Gorice uzeo Ivana Laljeka (28), za početak na jednu godinu uz mogućnost produženja za još dvije. Iako je realno prerastao hrvatske parkete puno prije, ostao je u Gorici 18 godina, pa otuda i nadimak "velikogorički Zlatko Horvat".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Naravno da sam sretan s potpisom za PPD Zagreb. Ambicija je to svakog hrvatskog rukometaša. Veseli me prilika za nove izazove u EHF Ligi prvaka i SEHA Gazprom ligi jer u dosadašnjem se dijelu karijere nisam imao priliku okušati na toj razini. Posebno me veseli prilika da radim i učim od ikona hrvatskog rukometa na čelu s trenerom Igorom Vorijem - rekao je po dolasku.

Duvnjak nakon 'šetnje' Arenom: Zagrebaši puno moraju raditi...
Duvnjak nakon 'šetnje' Arenom: Zagrebaši puno moraju raditi...

- Što se tiče mojih novih suigrača, mogu reći da dosta njih znam od ranije. Neki su igrali na posudbi u Gorici pa smo igrali skupa, dok su neki nastupali za druge klubove u Premijer ligi pa smo igrali na suprotnim stranama. Riječ je, dakako, o iznimnoj skupini pojedinaca i velika mi je čast da ću imati priliku dijeliti svlačionicu s njima.

Dojučer, dakle, na parketima hrvatske lige, a u četvrtak na Veszpremovom u Ligi prvaka (18:45, ArenaSport). Realno, oslabljeni se Zagreb nema previše čemu nadati, sve i da se vrati netko od ozlijeđenog kvarteta, Hrstić, Obradović, Šipić, Stojnić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića