Novosti Sport Događanja

Popij cugu, pokreni Petru! U centru grada velika humanitarka za nabavu ortopedskog pomagala

25.09.2020. / Petar Brnada

Velikogoričani imaju novu priliku da pokažu koliko veliko srce imaju!

Sljedećeg petka, u caffe baru Chelo's na adresi Kneza Branimira 2 održat će se humanitarka za nabavu ortopedskog pomagala s ciljem da se znatno olakša život našoj sugrađanki Petri.

Kako ističu organizatori, Petra živi i radi u Velikoj Gorici, logopedinja je u dječjem vrtiću; djeca kažu da „popravlja riječi“. Voli šetati, družiti se, ići na kave, a prijatelji jednostavno kažu da voli život. Petrin život je od ranog djetinjstva pun izazova, osobito u kretanju i samostalnosti. Zbog posljedica cerebralne paralize kreće se u invalidskim kolicima. Usprkos volji za aktivnim životom često je ograničena u svakodnevnim aktivnostima.

I baš zato joj je potrebna vaša pomoć, a doprinijeti možete svojim donacijama za nabavu KLAXON-a koji je sjajan pomagač u kretanju. Petri bi omogućio bolju i lakšu mobilnost, a uz to ide više slobode i samostalnosti.

KLAXON je električni priključak za invalidska kolica, jednostavan za rukovanje i transport. Nažalost, cijene ortopedskih pomagala prilično visoke i premda znatno poboljšavaju kvalitetu života osoba s invaliditetom, teško su dostupna. Tako i cijena KLAXONA iznosi 30 000 kuna.

Svakom vašom konzumacijom pića ili donacijom možete Petri olakšati nabavu ovog pomagala.

Humanitarka starta u petak, 2. listopada, od 19 sati uz glazbene goste Brunu i Anu te Acoustic duo.

Podijeli