Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bar do kraja godine

Dogovor je postignut: ZET-ovi autobusi nastavljaju voziti u Gorici

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
01.10.2020.
u 09:45

Podsjetimo, jučer je bio posljednji dan ugovora o prijevozu sklopljenog između Grada i zagrebačkog prijevoznika, a produljenje prijevoza bilo je neizvjesno zbog nekoliko faktora, od kojih je zasigurno najveći veliko poskupljenje u cijeni prijevoza.

Grad Velika Gorica i ZET postigli su dogovor o usluzi javnog prijevoza do konca 2020., što znači da će autobusi sutra normalno prometovati kao i do sada, uključujući i noćnu liniju, priopćili su kratko iz Gradske uprave Velike Gorice. Također se nastavljaju razgovori Grada Velike Gorice i ZET-a o suradnji i u idućoj godini.

Podsjetimo, jučer je bio posljednji dan ugovora o prijevozu sklopljenog između Grada i zagrebačkog prijevoznika, a produljenje prijevoza bilo je neizvjesno zbog nekoliko faktora, od kojih je zasigurno najveći veliko poskupljenje u cijeni prijevoza. Ona je skočila s tadašnjih 800 tisuća na 2 milijuna kuna mjesečno, odnosno 24 milijuna godišnje. 

Nepoznato je da li je Gorica pristala na te uvjete ili se možda postigao kakav drugi dogovor, a za pojašnjenje smo poslali upite u ZET, kao i ured gradonačelnika Velike Gorice. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar drug Joža
drug Joža
00:50 04.10.2020.

Ma to je dogovoreno u Slovenskoj 9, između plesa u krilu i bijele linije.

Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
15:11 01.10.2020.

Dogovor uz janjetinu u starim hrastovima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije