Novosti Sport Događanja

Buvljakuše za Josipa: Gastro ima i humanitarnu notu, sva prikupljena sredstva cure će proslijediti za terapije

08.10.2020. / Petar Brnada

Dio bogatog programa ovogodišnjeg Gastro Turopolja biti će i sveprisutne Buvljakuše koje će u sklopu eko radionica izložiti svoj buvljak, ali na tu najveću gastro manifestaciju u Velikoj Gorici cure stižu i iz humanitarnih razloga!

Naime, u Eko kutku će izložiti second hand dječju robicu, ali i igračke koje možete kupiti, a sva sredstva kao i uvijek ići će u škrabicu za humanitarne svrhe. Buvljakuše peku i kolače i donose fine slastice, a sav prihod od prodaje ide za pomoć Josipu Filipoviću iz Petrovine koji je u nesreći ostao bez motorike ruku i nogu.

-Pobrinut ćemo se da okusite Turopolje od slanih do slatkih delicija, a vi ćete skupa s nama humanitarno djelovati. Ovoga puta nastavljamo našu volju i želju da skupimo čim više sredstava za terapije našeg Josipa i da mu pomognemo da jednog dana ponovno stane na vlastite noge. Mi znamo da ste tu za nas kao što smo i mi tu za vas... Pa jedino što još možemo poručiti je „Vidimo se na Gastru!" A da priča ne bude samo ta, mi ne bi bile Buvljakuše bez našeg buvljaka kojeg organiziramo u sklopu eko radionica koje imaju izrazito bogat program- poručile su Buvljakuše koje ćete u Eko kutku moći pronaći u subotu od 14 do 18 sati te u nedjelju od 10 do 15 sati.

 

Podijeli