Novosti Sport Događanja

Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne

12.10.2020. / Maja Peranić

Gastro Turopolja ove je godine imao humanitarnu notu za što su se pobrinuli vrijedni članovi VG Legacy tima na čelu s humanitarkom Dalijom Zubek te humanitarna udruga Buvljakuše. Obje su udruge imale svoju humanitarnu misiju koju su uspješno uspjele ispuniti na čemu su od srca zahvalni svim Velikogoričanima koji su se uključili u akcije.

Članovi VG Legacy teama na štandu u sklopu Gospodarskog sajma prikupljali su sredstva za opremanje velikogoričke hitne pomoći, a usput su posjetitelje nahranili ukusnom sarmom i domaćim kolačima. Ukupno je prikupljeno 8020 kuna.

-Jako smo zadovoljni cijelom akcijom i zahvalni svima koji su se u nju uključili! Sarma je planula u rekordnom roku kao i oko 800 domaćih kolača koje su radili naši volonteri i njihovi roditelji koji su nam pomagali u akciji-kazala nam je organizatorica Dalija Zubek.

Sredstva koja su prikupili namijenit će nabavci potrebne oprema za tim Hitne pomoći u Velikoj Gorici. Kako doznajemo, nabavit će se moderni defibrilator, dva prijenosna uređaja za EKG, dva vakuum madraca te video laringoskop.

-Zahvaljujem TZ Velika Gorica što su nam omogućili sudjelovanje, Jurju Odrčiću i Tini Janjetović Nešo na baneru, našem velikom humanitarcu Perparim Ramadanaj na donaciji peciva, svim medijima na reklami, svim roditeljima naših volontera na pečenju kolača, nošenju stolova, Dr. Golubu i njegovom timu da su nam došli dati podršku, ekipi pčelara na čelu sa Dariem Frangenom koji su donirali kunu od svakog prodanog proizvoda, Udruzi Veseli planet,Tajani Miščević, Vanji Lipovac na izradi VG LEGACY hitne, firmi Alibi sound za kupnju sve potrebne ambalaže za epidemiološke mjere i svima vama koji ste navratili i donirali-poručila je Dalija Zubek.

Posebno je istaknula vrijedan tim s kojim ostvaruje svaku novu humanitarku:

-Marija Šapina Gale, Tihana Maretić, Jelena Barišić-Križan, Goran Ilecic, Helena Barišić-Križan, Ljubičica Dada, Nina Novosel, Mateja Kalisar, Abela Rajic Kalisar, Marko Žgela. Stjepan Černetić, Ivana KoKica Kaurić – veliko vam HVALA.

Deset posto od prikupljenih sredstava, 800 kuna, Legacy je odlučio donirati za pomoć Josipu Filipoviću iz Petrovine koji je u nesreći ostao bez motorike ruku i nogu, a za kojega se također održavala humanitarna akcija u sklopu ovogodišnjeg Gastra, a koju su organizirale vrijedne Buvljakuše.

Buvljakuše su prodajom dječje odjeće i igračaka, kao i ukusnih slastica na štandu u sklopu Sajma, uspjele prikupiti 7.700 kuna za Josipa.

-Kap u moru onoga što mu treba nažalost, ali nama je to najvećih 7.700 kuna. U ovom nezavidnom trenutku u svijetu vaša ljubav, dobrota i solidarnost pobjeđuju sve. Al baš sve. Brdo pozitive, osmijeha, nade i ljubavi prije svega. Sve ste to vi. Vi, naši sponzori i naša vjerna podrška, naše volonterke (Carmen, Maja, Marijana, Danijela, Natalija, Dragana), naše anđelice dobrote, naš "šofer" Saša Čikara, naši prijatelji, rodbina i dobrovoljci, naši humanitarci VG Legacy s kojima je čast stajati bok uz bok u ovome gradu i ni malo najmanje važni naši kupci (donatori). Bez svih vas ovo je nemoguće. I zato vas volimo....do neba. Hvala vam na divnom danu, na dobroj zabavi i na punim srcima-poručile su Buvljakuše.

Velikogoričani su i ovaj put dokazali da imaju veliko srce.

Galerija slika

Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne Humanitarni Gastro: Buvljakuše skupile 7700 kuna za Josipa, Legacy 8020 kuna za opremanje hitne

Podijeli