Novosti Sport Događanja

Neka vaše fotografije uljepšaju kampanju Hrvatske turističke zajednice

14.10.2020. / Ivana Ćurić

Hrvatska turistička zajednica poziva građane da se uključe u kampanju #EnyojTheColoursFromCroatia. Sve što vam treba je dobra kamera, mobitel ili fotoaparat kojim ćete zabilježiti prekrasne trenutke iz raznih kutaka Hrvatske, bilo da se radi o ljepotama prirode, jezera, šuma, rijeka ili nacionalnih parkova, životinjama ili specifičnostima pojedinog kraja, tradicije i običaja, pa do ponude i boja tradicionalne kuhinje.

Nije slučajno da najljepši prizori nastaju upravo u jesen kad je sve isprepleteno toplim bojama. Neka vas vaš okoliš inspirira, neka vas inspirira i Turopolje, sa svim ljepotama, od drvenih kapela i kurija, preko dvorca Lukavec u jesen, do šuma i vinogradarskih brežuljaka...

-Zabilježite ono što vam se sviđa, što vas inspirira, fotografijom ili video uratkom, ispričajte zanimljivu priču i pošaljite na e-mail adresu enjoytheview@htz.hr. Svoje uratke podijelite i na Facebooku ili Instagramu, pošaljite na profil enjoytheview_fromcroatia, uz obavezni hashtag #EnjoyTheColoursFromCroatia i spominjanje @enjoytheview_fromcroatia. Napominjemo kako nastale fotografije i video materijali moraju biti vaše autorsko djelo-poziva i Turistička zajednica GVG-a.

Detalje i uvjete sudjelovanja pogledajte OVDJE i priključite se promociji Turopolja i Hrvatske koja obiluje prirodnim ljepotama na svakom koraku.

Podijeli