Velikogorička zajednica na Sport Festu u Poreču

Predsjednik Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice Goran Kovačić i član Izvršnog odbora Mario Karapandžić sudjeluju na Sport Fest konferenciji u Poreču, koja se održava danas i sutra
IMG-20201016-WA0014

Predsjednik Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice Goran Kovačić i član Izvršnog odbora Mario Karapandžić sudjeluju na Sport Fest konferenciji u Poreču, koja se održava danas i sutra. Uz njih skupu – uz dionike iz cijele Hrvatske – nazoči i velik broj športskih djelatnika s područja Zagrebačke županije. Među njima su glavni tajnik ZŠUIS Zagrebačke županije Mario Makarun, zamjenik predsjednika Igor Mužina, tajnica Samoborskog športskog saveza Marijana Radek, tajnica svetonedeljskog saveza Kristina Burić Turina, kao i tajnica zelinskog čelnog športskog tijela Marija Kralj. U Poreču je i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Samobora Juro Horvat.

Sport Fest konferencija je mjesto okupljanja profesionalnih i rekreativnih sportaša, trenera, profesora i studenata, mentora, saveza, klubova, sportskih medicinskih profesionalaca i sportskih agencija. Konferencija prati uspjehe i trendove u svim granama sporta. Sportski profesionalci iz svih područja bavljenja sportom okupljaju se i tako povezuju, razmjenjuju iskustva, pomažu u rješavanju trenutnih problema i potiču promjene.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija