FOTO: Ivan Kos junak mraclinske pobjede u Kučama

Sraz turopoljskih klubova završio je gostujućim slavljem 2:1, a junak pobjede bio je dvostruki strijelac Ivan Kos
DSC_5860

Nogometaši Mraclina preživjeli su neugodno gostovanje u Kučama kod Turopoljca. Sraz turopoljskih klubova završio je gostujućim slavljem 2:1, a junak pobjede bio je dvostruki strijelac Ivan Kos.

Lijepo i toplo vrijeme izmamilo je na Kneje i poveći broj gledatelja, koji su mogli uživati u dobroj utakmici, koja je na trenutke bila i prenervozna, a nervoza s terena prenosila se i među gledatelje. Ništa, čudnoga kada je posrijedi lokalni derbi, koji je mogao zadovoljiti sve okupljene.

Domaća momčad u pripremi utakmice ostala je bez Sesara i Matasića, koji su odlučili potražiti nove sredine, dok su se Kučani u međuvremenu pojačali Kumićem i Preradovićem. Slatkih briga sa sastavljanjem udarnog elfa imao je i gostujući strateg Marko Pancirov koji nije mogao računati na standardni stoperski par Domitrović-Skrbin, umjesto kojih su u zadnjoj liniji zaigrali Vidović i Mario Kos, koji su dobro odradili svoj posao.

Ipak, prvo ime susreta bio je dvostruki strijelac Ivan Kos koji je domaćeg vratara matirao u 8. i 60. minuti, dok je strijelac za domaćine bio Martinić.

Ovom pobjedom Mraclin je još više učvrstio poziciju prvi vrhu te je sada sedmi s 19 bodova, dok je Turopoljac dvanaesti s 14 bodova.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 11. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK MRACLIN 1:2 (1:1)
STRIJELCI: 0:1 I. Kos (8), 1:1 Martinić (41), 1:2 I. Kos (60)
NK TUROPOLJAC: Kovačić, Martinić, Iličić, Preradović (od 46. Dejanović), Paradžik, Bušić, Lučić (od 75. Jaki), Horvat (od 83. Đuračić), Mlinarić, Perić (od 75. Cavrić), Kumić (od 67. Šutalo). TRENER: Milan Marinić
NK MRACLIN: Dražić, Ivančić, Cvetnić (od 46. Petravić), Onić, Augustić (od 78. Jurić), I. Kos, Milatović (od 88. Kovačević), M. Kos, Dandić (od 46. Desput), Vidović, Šikić. TRENER: Marko Pancirov

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija