Kristijan Lovrić produžio vjernost HNK Gorici

Kristijan Lovrić potpisao je novi ugovor s HNK Goricom, koji se uz gorički klub vezao do ljeta 2023. godine
IMG_7213

Kristijan Lovrić potpisao je novi ugovor s HNK Goricom, koji se uz gorički klub vezao do ljeta 2023. godine.

– Osjećam se jako lijepo, nastavio sam suradnju sa svojim klubom, što je bio i cilj, budući da je prijelazni rok završio. Klub je ovim novim ugovorom pokazao da vjeruje u mene, a na meni je da nastavim na terenu pokazivati sve što sam pokazivao do sada. Nadam se da ćemo svi zajedno uspjeti ostvariti cilj koji smo si zacrtali, a to su kvalifikacije za Europsku ligu – rekao je Lovrić nakon jutarnjeg treninga.

U Goricu je Lovrić došao prije više od dvije godine, u ljeto 2018. godine. U međuvremenu je odigrao 71 utakmicu, postigao 31 pogodak i podijelio 19 asistencija. Kad je dolazio, priznaje, nije se nadao baš tako dobrom raspletu…

-Kad bih rekao da sam bio baš ovako optimističan, lagao bih. Pa ni najveći optimisti nisu mogli pomisliti da će Gorica ovako rasti iz sezone u sezonu. S tim da smo prošle sezone ipak malo rezultatski podbacili, nismo napravili ono što se od nas očekivalo i to nam najteže pada. Međutim, ove sezone pokazujemo iz utakmice u utakmicu da sa svima možemo igrati ravnopravno, da se možemo biti sa svakim protivnikom- kazao je Kiki.

Pred Goričanima je prisilna pauza, ponovno će se igrati tek 8. studenog, no Lovrića to ne zabrinjava previše.

-Mislim da nam to neće biti prevelik problem. Svi smo mi profesionalci i naravno da će svatko od igrača, bude li ikakve mogućnosti, trenirati sam kod kuće. Vjerujem da nam forma neće previše patiti, možda ćemo dobiti i neki dodatni impuls, trenirati još malo jače, podizati se i u trkačkom i u taktičkom smislu. Dobro će to funkcionirati, siguran sam da ćemo nastaviti gdje smo stali- poručio je za kraj Lovrić, koji se u međuvremenu oporavio od koronavirusa.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija