FOTO: Pucekovićeva dobiva novih 98 parkirališnih mjesta

Kraju se privode radovi na novom parkiralištu u Ulici Josipa Pucekovića u neposrednoj blizini Doma zdravlja i Dječjeg vrtića
parking pucekovićeva

Kraju se privode radovi na novom parkiralištu u Ulici Josipa Pucekovića u neposrednoj blizini Doma zdravlja i Dječjeg vrtića. Radovi koje izvodi VG Komunalac započeli su 27. srpnja, a njihovim završetkom dobit će se stotinjak novih parkirališnih mjesta, čime će se na tom dijelu grada riješiti jedan veliki problem, pogotovo u jutarnjim satima.

Radove je u društvu direktora VG Komunalca Jurice Mihalja jutros obišao i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

-Ovdje dobivamo 98 novih parkirališnih mjesta, koja se prostiru na 4 200 kvadrata. Osim izgradnje novoga parkirališta napravljena je i oborinska odvodnja i javna rasvjeta- kazao je zamjenik gradonačelnika Kolarec.

Direktor VG Komunalca potvrdio nam je kako će radovi biti gotovi i prije roka, tako da će građani već od srijede moći parkirati na novom parkiralištu.

-Imali smo 65 radnih dana od početka radova. Sami radovi išli su bez ikakvih poteškoća, a nadam se kako smo radove izveli na zadovoljstvo investitora i građana. Tijekom današnjeg dana dovršavamo radove na vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji. Osim toga postavljene su nove klupe i koševi za smeće, a u zelenim otocima posadit će se novih 11 stabala- ispričao nam je direktor Mihalj.

Vrijednost radova je 1,8 milijuna kuna.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Velika Gorica
Zagrebačka županija