Novosti Sport Događanja

Otišao trčati pa ostao bez mobitela i dokumenata, policija uputila upozorenje uoči blagdana Svih svetih

30.10.2020. / Petar Brnada

Rekreativac iz Velike Gorice protekle je nedjelje ostao nemalo iznenađen kada je shvatio da je provaljeno u njegov automobil dok je on trčao nasipom.

Iz policije smo jutros doznali da se provala u vozilo parkirano pokraj nasipa dogodila u vremenskom razdoblju od svega sat vremena, a nepoznatom lopovu za oko je zapela torbica u kojoj su se nalazile vrijedne stvari.

-Nepoznati počinitelj razbio je staklo i otuđio torbicu u kojem je bio mobitel s dokumentima. Šteta se cijeni na 5000 kuna- potvrdio je inspektor Nikica Ljubanović.

Upravo su ovakve provale česta pojava uoči blagdana Svih svetih kada građani masovno odlaze na groblja pa iz PP Velika Gorica imaju apel za sve sugrađane.

-Bez obzira na situaciju oko koronavirusa očekuje se da će ljudi ipak ići na groblja i koristiti svoja vozila. Želimo napomenuti da ako idu na groblja neka nose sve svoje stvari sa sobom, a ako im je to komplicirano, neka stvari, torbe i novčanike ne ostavljaju na vidljivim mjestima u vozilu. Neka ih negdje sakriju, ili ispod sjedala ili u prtljažni prostor- poručio je inspektor Ljubanović istaknuvši da su protekli tjedan zabilježene dvije krađe novčanika koje su se dogodile na području grada Zagreba, a u kojima su oštećeni Velikogoričani.

Podijeli