Novosti Sport Događanja

Pokupsko: Svijeće i molitva za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata

30.10.2020. / Ivana Ćurić

Povodom blagdana Svih svetih i Dušnog dana izaslanstva Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva unutarnjih poslova, udruga proizašlih iz Domovinskoga rata i Zagrebačke županije obilježili su sjećanje na pokojne na mostu u Pokupskom.

Izlaslanstva su položila vijence i zapalila lampaše ispred spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskoga rata na mostu preko Kupe u Pokupskom. Izaslanstvo Zagrebačke županije predvodio je predsjednik Županijske skupštine Mato Čičak.

-Po prvi puta vijence polažemo zajedno s izaslanstvima ministarstva obrane, branitelja i unutarnjih poslova. Vjerujem da smo time započeli tradiciju zajedničkog polaganja vijenaca na ovome mjestu, u spomen na sve koji su dali živote za našu domovinu- izjavio je Čičak.

Nakon polaganja vijenaca kratku molitvu predvodio je vlč. Vedran Pejak-Pašić.

 

(foto: Zagrebačka županija)

Galerija slika

Pokupsko: Svijeće i molitva za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata Pokupsko: Svijeće i molitva za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata Pokupsko: Svijeće i molitva za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata Pokupsko: Svijeće i molitva za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata Pokupsko: Svijeće i molitva za poginule hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata

Podijeli