Novosti Sport Događanja

UNA zastupanje: Opustite se, one vas čuvaju!

11.11.2020. / Ivana Ćurić

Kako bi vaša imovina bila osigurana, a vi opušteni, ključno je odabrati dobro osiguranje, ono koje će najviše odgovarati vašim individualnim potrebama. Bilo da ste odlučili ulagati u sebe u vidu životnog osiguranja, želite osigurati svoj dom, trebate procjenu štete ili kupujete automobil iz uvoza, ove usluge, kao i mnoge druge, realizirajte na jednom mjestu.

Na adresi Andrije Kačića Miošića 78 otvoren je ured agencije za zastupanje u osiguranju „UNA“. Rješenje za sva vaša pitanja u vidu osiguranja imaju Dubravka Davutović i Abela Rajić Kalisar.

-UNA je agencija za zastupanje u osiguranju, obrt koji je prisutan na tržištu osiguranja još od 2010. godine. Kroz dugogodišnje poslovanje proširili smo svoj portfelj u obujam djelatnosti, a sve u cilju kako bismo svakom našem klijentu omogućili najkvalitetniju ponudu i pružili najbolju uslugu. Tako danas surađujemo s više odabranih i renomiranih osiguravajućih kuća, prateći tržišne trendove, kao i potrebe naših klijenata te nudimo nove proizvode i usluge iz domene osiguranja-kaže Dubravka Davutović koja broji više od dvadeset godina iskustva rada u osiguravajućim kućama.

Pomoć pri uvozu, savjetovanje o leasingu, brzi servis, procjene šteta...

Odlučile su se za samostalno zastupanje u osiguranju kako bi budućim klijentima ponudile sve vrste osiguranja, od životnog, do auto osiguranja, a da nisu ograničene u ponudi samo na jednu osiguravajuću kuću već da mogu izaći ususret klijentima ovisno o njihovim potrebama.

-Pomoć pri uvozu i carini vozila i time smo se bavile, danas je to komplicirano i oni koji kupuju automobil u inozemstvu sve mogu kod nas na jednom mjestu riješiti. Prijave i procjene šteta radimo prvenstveno za HOK, i ako treba kome, to je naša branša, sve to imamo u malom prstu, ljudi nas samo trebaju nazvati i pitati –dodaje Abela.



Kao dodatnu pogodnost UNA Vam nudi i mogućnost obavljanja tehničkog pregleda i registracije vozila umjesto vas, a trebate li brzi servis ili izmjenu guma, i za to im se možete obratiti, a one će se pobrinuti da kod njihovih partnerskih tvrtki dođete do tražene usluge u najkraćem roku.

-Kod zaključivanja polica osiguranja našim klijentima priznajemo sve ranije stečene popuste i bonuse kod prijašnjih osiguravatelja, a posebno napominjem da smo uvjetima, ponudom pokrića i cijenom osiguranja trenutno među najkonkurentnijima na tržištu-ističu naše sugovornice.

U ovoj agenciji vaša polica ima humanitarni karakter

Ako ste mislili da trebate basnoslovne iznose kako biste svoj dom osigurali od potresa ili poplava, varate se. U slučaju potresa vaš dom može biti osiguran već za 500 kuna godišnje, a sve o ovoj i drugim ponudama potražite na licu mjesta, ili kontaktirajte djelatnice na 098 466 550 ili 099 539 25 17 te e-mail adrese dubravka@una-zastupanje.hr i abela@una-zastupanje.hr, a na sitim kontakt adresama saznajte više i o širokom spektru životnih osiguranja i štednji za vašu sigurniju budućnost.

No, to nije sve. Sklopite policu osiguranje u periodu od 15. studenog do 31. prosinca i UNA zastupanje poklanja Vam bon u pizzeriji Monumet, a sklapanje polica ovdje ima i humanitarni karakter. Tko god se prilikom sklapanja neke police iz ponude osiguranja pozove na VG Legacy, 50 kuna od iste donira se velikogoričkoj udruzi humanitaraca za najpotrebnije humanitarne akcije koje vodi Dalija Zubek sa svojim timom. Ugodno, korisno i humanitarno. Opustite se. One vas čuvaju!

promo

 

Galerija slika

UNA zastupanje: Opustite se, one vas čuvaju! UNA zastupanje: Opustite se, one vas čuvaju! UNA zastupanje: Opustite se, one vas čuvaju! UNA zastupanje: Opustite se, one vas čuvaju! UNA zastupanje: Opustite se, one vas čuvaju!

Podijeli