Novosti Sport Događanja

Gorički trubači, Stefan i Tibor, osvojili prve nagrade na Bistričkom zvukoliku

26.11.2020. / Ivana Ćurić

Međunarodno mješovito natjecanje glazbenika "Bistrički zvukolik" održano je 24. i 25. studenog, a nove uspjehe tu je upisala Umjetnička škola Franje Lučića. Naime, učenici Stefan Gjorgiev i Tibor Rajtarić osvojili su prve nagrade u svojoj kategoriji i tako učinili ponosnima profesora Tomislava Špoljara.

Sedmo po redu međunarodno mješovito natjecanje glazbenika, koncerti i radionice koji uz to idu, ove godine iznimno su se zbog epidemioloških mjera održali u Dugom Selu posljednja dva dana. Trubači Umjetničke škole Stefan Gjorgiev (94,5 bodova) i Tibor Rajtarić(92,9 bodova) osvojili su prve nagrade. Uz njih natjecanju je pristupio još jedan učenik goričke škole, Andrija Eme Čerić kojemu je ovo bilo prvo natjecanje i koji se ovom prilikom uspješno predstavio u prvoj etapi 4. kategorije, s osvojenih 84,727 bodova.

-Velike čestitke našim marljivim učenicima i njihovom profesoru Tomislavu Špoljaru! Svi oni se zahvaljuju svojoj korepetitorici prof. Ivi Šorši na pripremi za natjecanje te prof. Marini Matolić, službenoj korepetitorici natjecanja-poručili su iz UŠ Franje Lučića.

Ovaj uspjeh još jedna je potvrda kvalitetnog rada s učenicima, pa nije čudo što za profesora Tomislava Špoljara padaju samo riječi hvale za rad s učenicima.

Galerija slika

Gorički trubači, Stefan i Tibor, osvojili prve nagrade na Bistričkom zvukoliku Gorički trubači, Stefan i Tibor, osvojili prve nagrade na Bistričkom zvukoliku Gorički trubači, Stefan i Tibor, osvojili prve nagrade na Bistričkom zvukoliku Gorički trubači, Stefan i Tibor, osvojili prve nagrade na Bistričkom zvukoliku

Podijeli