Prijava

Vaša prijava

Sergej Jakirović: Pobjeda protiv Osijeka bila bi točka na „i“ prelijepe nogometne sezone


Sergej Jakirović: Pobjeda protiv Osijeka bila bi točka na „i“ prelijepe nogometne sezone

Utakmicom između Rijeke i Lokomotive koja se na Rujevici igra od 15 sati otvara se 17. kolo HT Prve lige. Danas još igraju Hajduk i Istra 1961, sutra su na rasporedu utakmice Inter-Dinamo, te HNK Gorica- Osijek, dok kolo u ponedjeljak zaključuju Rudeš i Slaven Belupo.

Za nogometaše Gorice utakmica protiv Osijeka posljednja je domaća ove polusezone, u kojoj će tražiti pozitivan rezultat, kako bi se na što ljepši način oprostili od publike, koja ih je ove polusezone pratila u velikom broju. Za sutrašnji dvoboj trener Sergej Jakirović najavljuje određene promjene u igračkom kadru sa željom da se dođe do pozitivnog rezultata.

-Možemo biti ponosni kako smo odigrali na Maksimiru, te se možemo osloniti na drugo poluvrijeme koje smo tamo prezentirali, jer smo bili hrabri i odlučni. Osijek je u srijedu igrao Kup, gdje se sigurno potrošio, no ne bojim se za to, jer oni imaju roster s dosta kvalitetnih igrača. Mi moramo dati sve od sebe da napravimo pozitivan rezultat. Neriješeno bi bilo jako dobro, a kada bi pobijedili to bi bilo vrhunski. To bi bila točka na „i“ ove prelijepe nogometne sezone u Velikoj Gorici. To bi svima nama bila nagrada- kazao je u najavi utakmice trener HNK Gorice, Sergej Jakirović.

U prvom susretu odigranom u Gradskom vrtu, Gorica je zgoditkom Lukasa Zwolinskog slavila s minimalnih 1:0.

-Moramo biti koncentrirani kao i na Maksimiru gdje smo pokazali da možemo stvarati šanse, a možemo čak i pobijediti. Miran sam jer mislim da možemo pobijediti svakoga u ligi ako igramo kao tim i sada možemo pokazati da nije bila samo sreća što smo već pobijedili Osijek- nadovezao se najbolji gorički strijelac Zwolinski, koji je tijekom druženja s novinarima pokazao kako dobro barata i hrvatskim jezikom.

Susret na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici na rasporedu je u 17,30 sati.

  • Nogomet
  • 1 HNL
  • HNK Gorica
  • Sergej Jakirović
  • Lukas Zwolinski